Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρελθόν από τον συνδυασμό «Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική» η Κατερίνα Αναστασιάδου
Παρελθόν από τον συνδυασμό «Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική» η Κατερίνα Αναστασιάδου

Παρελθόν από τον συνδυασμό «Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική» η Κατερίνα Αναστασιάδου

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα, το μέλος του συνδυασμού «Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική» η κα Κατερίνα Αναστασιάδου (επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αχ. Μπέου).

Η κα Αναστασιάδου δήλωσε ότι αποχωρεί- τόσο από την ομάδα όσο και από τις Επιτροπές που μετείχε-  για  προσωπικούς λόγους , τονίζοντας ότι έκανε λάθος που συμπορευόταν με το συγκεκριμένο σχήμα και που εμπιστεύτηκε τον κ. Μπέο.

«Δεν επιθυμώ υπό τις παρούσες συνθήκες να συνεχίσω να συνυπάρχω στο συγκεκριμένο σχήμα. Ο κ. με παρακαλούσε προεκλογικά επί ένα μήνα να μπω στον συνδυασμό του. Ζητώ συγγνώμη για την εξέλιξη αυτή από τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά δεν μπορώ πλέον  να ανεχτώ το επίπεδο της Δημοτικής Αρχής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απάντηση Δημοτικής Αρχής

Η Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον Αχ. Μπέο, σχετικά με την αποχώρηση της κας Αναστασιάδου  εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Μας λυπεί η δήλωση αποχώρησης της κ. Κατερίνας Αναστασιάδου από το συνδυασμό μας «Βόλος 2014: Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» και πολύ περισσότερο γιατί δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες της.

Κατανοούμε απόλυτα το γεγονός ότι το μητρικό της ενδιαφέρον υπερισχύει αυτού για την πόλη και το συμφέρον, πλην όμως η δική μας αξιολόγηση είναι ακριβώς η αντίστροφη και με αυτή συνεχίζουμε το έργο μας στο Δήμο Βόλου.

Κάθε άλλη αναφορά θα αδικούσε και εκείνη, για την μέχρι σήμερα προσφορά της, αλλά και εμάς που καθημερινά μαχόμαστε για το κοινό καλό και όχι για την ικανοποίηση ατομικών επιθυμιών και προσδοκιών.

Η κ. Αναστσιάδου μπορεί να διατείνεται ότι έκανε λάθος, αλλά όχι και οι πολίτες του από τις ακόμη την έστειλαν της”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση