Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παράταση τοποθέτησης συσκευής VMS σε αλιευτικά σκάφη
Παράταση τοποθέτησης συσκευής VMS σε αλιευτικά σκάφη

Παράταση τοποθέτησης συσκευής VMS σε αλιευτικά σκάφη

H Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει του ενδιαφερόμενους αλιείς ότι δόθηκε νέα παράταση συμμόρφωσης μέχρι 30/09/2015 για την τοποθέτηση συσκευής ηλεκτρονικής παρακολούθησης (VMS), σε υπόχρεα αλιευτικά ολικού μήκους 12 μέτρων και έως και 15 μέτρων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πλοιοκτήτες, δεδομένου ότι εξακολουθούν να ισχύουν έκτακτες συνθήκες στις τραπεζικές συναλλαγές, σύμφωνα με το αριθ. 428/92163/26-8-2015 έγγραφο της Γεν. Δ/νσης Βιώσιμης Αλιείας του Υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας .

Ο απόπλους για διενέργεια αλιείας των υπόχρεων αλιευτικών σκαφών, τα οποία δεν έχουν προς το εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία συσκευή VMS, επιτρέπεται εφόσον οι εν λόγω αλιείς υποβάλλουν Υπεύθυνη Δήλωση στην αρμόδια Λιμενική Αρχή ότι δεσμεύονται να προβούν στην προμήθεια, στην εγκατάσταση και την πλήρη λειτουργία της συσκευής VMS μέχρι την παραπάνω καταληκτική προθεσμία.

Η δέσμευση που έχει αναληφθεί με τις υποβληθείσες υπεύθυνες δηλώσεις, βάσει του υπ. αρ. 4495/79306 /15-7-2015 εγγράφου του Υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεν Δ/νση Βιώσιμης αλιείας, ισχύει μέχρι την ως άνω καταληκτική προθεσμία.

Kαλούνται οι ενδιαφερόμενοι υπόχρεοι αλιείς να υποβάλλουν τις τους για την προμήθεια συσκευής (VMS) συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι στις 30/09/2015 στο Τμήμα Αλιείας της Υπηρεσία μας στο Διοικητήριο των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, Τ.Κ. 38001.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Τμ. Αλιείας 2421352485 -486-435-434 ή στο site: www.alieia.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση