Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Παραγγελίες προϊόντων χωρίς μεσάζοντες
Παραγγελίες προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

Παραγγελίες προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

Ξεκινούν σήμερα οι παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες” για τα ελληνικά προϊόντα: Θυμαρίσιο Μέλι, Τσάι και Ρίγανη, Αυγά Χωριάτικα, Φασόλια, Φακές, Ρεβίθια, Αλεύρι, Κόκκινα Ξερά Κρεμμύδια και Πατάτες.

Οι θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσουν όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Επίσης η “Άνωση” ζητά στη διανομή ,οι οποίοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών.

Προέλευση – Τιμές Προϊόντων

 • Μέλι Θυμαρίσιο σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 8 ευρώ/κιλό από τον Κίσσαμο Χανίων Κρήτης.
 • Τσάι και Ρίγανη από τη Βρύναινα Μαγνησίας. Το τσάι καθαρισμένο με τιμή 2 ευρώ/200 γραμ., η ρίγανη τριμμένη με τιμή 2 ευρώ/250 γραμ.

 • Αυγά Χωριάτικα ελευθέρας βοσκής (με πιστοποίηση) από την Ελασσόνα σε καρτέλα των 30 τεμαχίων και τιμή 5,20 ευρώ/καρτέλα (0,173 ευρώ/τεμάχιο).

 • Φασόλια μέτρια (φασολάδας) ποικιλίας “Northern” από τον Αλμυρό Μαγνησίας στην τιμή των 4 ευρώ/2,1 κιλά (1,90 ευρώ/κιλό), εξαιρετικής ευκολίας βρασμού και καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα.

 • Φακές ψιλές ποικιλίας “Σάμου” σε συσκευασία 2,4 κιλών και τιμή 3 ευρώ/συσκευασία (1,25 ευρώ/κιλό) και Ρεβίθια μέτρια ποικιλίας “Θηβών” σε συσκευασία 2,820 κιλών και τιμή 4,5 ευρώ/συσκευασία (1,60 ευρώ/κιλό), καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων (σοδειάς Ιουνίου-Ιουλίου 2015).

 • Αλεύρι από ελληνικά μαλακά σιτάρια (μαλακό για όλες τις χρήσεις) και Αλεύρι από ελληνικά σκληρά σιτάρια (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) φετινής σοδειάς από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας, σε συσκευασία των 10 κιλών και τιμή 5,5 ευρώ/συσκευασία (0,55 ευρώ/κιλό).

Το αλεύρι διαθέτει πιστοποιητικό ISO 22000 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων – ΣΔΑΤ) και χημικές αναλύσεις. Από τους ίδιους μύλους θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας και άλλοι τύποι Αλεύρων όπως Σικάλεως (0,70 ευρώ/κιλό) και Ολικής (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 5 κιλών, Πολύσπορο (0,90 ευρώ/κιλό) και για Πίτσα (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 2 κιλών.

 • Κόκκινα Ξερά Κρεμμύδια σε συσκευασία δίχτυ 10,3 κιλών και τιμή 3,5 ευρώ/συσκευασία (0,34 ευρώ/κιλό) από τις Σέρρες και
 • Πατάτες ποικιλίας Spounta, σε συσκευασία δίχτυ 14,71 κιλών και τιμή 5 ευρώ/συσκευασία (0,34 ευρώ/κιλό), σοδειάς Ιουλίου 2015 από τις Σέρρες.

 • Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου (6-9 το απόγευμα).

  Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

  PagasitikosNews logo

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

  • #καιρός: Βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα #καιρός - https://t.co/fbxBvZEMnm -

  "Αλιεύοντας" την είδηση