Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παράδοση από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μάριμνας παιχνιδιών σε παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών
Παράδοση από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μάριμνας παιχνιδιών σε παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών

Παράδοση από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μάριμνας παιχνιδιών σε παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών

Τ πιχνίδια, που έδωσαν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Βόλου και γέμισαν το Δημαρχείο Βόλου, θα παραδώσει σε ειδική την Πέμτπη 24 Δεκεμβρίου 2015 στις 12.00 το μεσημέρι σε απόρων οικογενειών η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου.

Η παράδοση των δώρων, που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της ς των Χριστουγέννων, θα γίνει στο πλαίσιο ειδικής εορταστικής ς στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου, στο κτίριο Στρεφτάρη στην οδό Τοπάλη 97 με Γαλλίας.

Παιδιά από 100 και πλέον άπορες οικογένειες που έχουν καταγραφεί και υποδειχθεί από τις αρμόδιες της Πρόνοιας θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν δώρα που είναι παιχνίδια αν με το φύλο και την ηλικία τους ενώ θα δεχθούν ευχές και κέρασμα γλυκίσματα από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου Αναστάσιο Μπατζιάκα.

Υπενθυμίζεται ότι 600 και πλέον μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βόλου επέδωσαν 2.500 και πλέον αξιοποιήσιμα παιχνίδια για να λάβουν ως «δώρο» στο Δημαρχείο του Βόλου και στην ιστορία της πόλης μέσα από τα χαρακτικά του Τάσσου με την περιγραφή και την αφήγηση από τους ηθοποιούς – μέλη της Θεατρικής Ομάδας «Θρυαλλίδα» Φάνη Αλεξανδρή, Έλλη Σκοπελίτου και Ελευθερία Σαββάκη.

Τα παιχνίδια έγιναν εορταστικά πακέτα στο πλαίσιο ανοικτής γιορτής που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου με τη συνδρομή των μικρών εθελοντών, των μαθητών που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία «Παιχνίδια Αγάπης».

Στο μεταξύ, παρά την ολοκλήρωση του σχετικού προγράμματος συνεχίζεται από σχολεία και μαθητές η παράδοση παιχνιδιών στο Δημαρχείο Βόλου, τα οποία στη συνέχεια αφού ξεκαθαριστούν θα παραδοθούν σε αδύναμων οικονομικά οικογενειών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση