Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Παράδοση από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μάριμνας παιχνιδιών σε παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών
Παράδοση από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μάριμνας παιχνιδιών σε παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών

Παράδοση από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μάριμνας παιχνιδιών σε παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών

Τα παιχνίδια, που έδωσαν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Βόλου και γέμισαν το , θα παραδώσει σε ειδική την Πέμτπη 24 Δεκεμβρίου 2015 στις 12.00 το μεσημέρι σε παιδιά απόρων οικογενειών η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου.

Η των δώρων, που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της εορτής των Χριστουγέννων, θα γίνει στο πλαίσιο ειδικής εορταστικής εκδήλωσης στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου, στο Στρεφτάρη στην οδό Τοπάλη 97 με Γαλλίας.

Παιδιά από 100 και πλέον άπορες οικογένειες που έχουν καταγραφεί και υποδειχθεί από τις αρμόδιες της Πρόνοιας θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν δώρα που είναι παιχνίδια ανάλογα με το και την ηλικία τους ενώ θα δεχθούν ευχές και κέρασμα γλυκίσματα από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου Αναστάσιο Μπατζιάκα.

Υπενθυμίζεται ότι 600 και πλέον μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βόλου επέδωσαν 2.500 και πλέον αξιοποιήσιμα παιχνίδια για να λάβουν ως «δώρο» ξενάγηση στο Δημαρχείο του Βόλου και στην ιστορία της πόλης μέσα από τα χαρακτικά του Τάσσου με την περιγραφή και την αφήγηση από τους ηθοποιούς – μέλη της Θεατρικής Ομάδας «Θρυαλλίδα» Φάνη Αλεξανδρή, Έλλη Σκοπελίτου και Ελευθερία Σαββάκη.

Τα παιχνίδια έγιναν εορταστικά πακέτα στο πλαίσιο ανοικτής γιορτής που πραγματοποιήθηκε στο με τη συνδρομή των μικρών εθελοντών, των μαθητών που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία «Παιχνίδια Αγάπης».

Στο μεταξύ, παρά την ολοκλήρωση του σχετικού προγράμματος συνεχίζεται από και μαθητές η παιχνιδιών στο Δημαρχείο Βόλου, τα οποία στη συνέχεια αφού ξεκαθαριστούν θα παραδοθούν σε παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση