Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση σήμερα στο Βόλο
Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση σήμερα στο Βόλο

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση σήμερα στο Βόλο

Οι συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις νομού Μαγνησίας, πραγματοποίησαν σήμερα την Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρο Βόλου, με αιχμή τα προτα του ασφαλιστικού, της ς και της άμεσης καταβολής του δώρου του Πάσχα σε όλους τους συνταξιούχους.

Το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν είναι ότι  «εμείς οι συνταξιούχοι του Ν. Μαγνησίας επισημάνουμε ότι βρισκόμαστε για μια ακόμα φορά στους ς του αγώνα και διεκδικούμε τα δικαιώματα μας που τα έχουν τσακίσει οι πολιτικές που εφαρμόζονται με βάση τις εντολές της Ε.Ε. και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων ώστε να μας δημιουργούν άμεσα προτα επιβίωσης».

Οι συνταξιούχοι, μεταξύ άλλων, ζητούν αποκατάσταση όλων των περικοπών και απωλειών που επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια και την κατάργηση όλου του νομικού αντεργατικού αντιασφαλιστικού πλαισίου, μνημονίων δανειακών συμβάσεων, εφαρμοστικών νόμων.

Άμεση επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης σε όλους τους συνταξιούχους.

Καμιά στις κύριες και συντάξεις.

Πλήρη κάλυψη από τον κρατικό προϋπολογισμό και από την φορολογία της εργοδοσίας των ελλειμμάτων.

ενικά 60 για τους άνδρες 55 για τις γυναίκες μειωμένες κατά 5 χρόνια αντίστοιχα στα ΒΑΕ.

Μετά την συγκέντρωση κατατέθηκε σςχετικό  στην Διοίκηση της Περιφέρειας με σκοπό να μεταβιβαστεί προς την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση