Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » “Πόλεμος” μεταξύ του πρώην προέδρου του Γηροκομείου Βόλου Π. Πάνου και του περιβάλλοντος του Αχ. Μπέου
“Πόλεμος” μεταξύ του πρώην προέδρου του Γηροκομείου Βόλου Π. Πάνου και του περιβάλλοντος του Αχ. Μπέου

“Πόλεμος” μεταξύ του πρώην προέδρου του Γηροκομείου Βόλου Π. Πάνου και του περιβάλλοντος του Αχ. Μπέου

“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει μεταξύ του πρώην προέδρου του υ Βόλου Π. Πάνου και του τος του Αχ. Μπέου , με αφορμή δηλώσεις του πρώτου ότι το Ίδρυμα δεν έχει λάβει ακόμη χρήματα από τη συναυλία Ρέμου.

Στα λεγόμενα του κ. Πάνου απάντησε το γραφείο τύπου του Αχ. Μπέου ως εξής: “Εχθρούς και πολέμιους παντού εφευρίσκει ο παραιτημένος, πλέον, από την προεδρία του υ Βόλου, επιχειρηματίας Παύλος Πάνος, προκειμένου να δικαιολογήσει τη αδυναμία του να ανταποκριθεί περαιτέρω στις ευθύνες που ανέλαβε ή καλύτερα του ανέθεσε ένα σύστημα που προφανώς τον εγκατάλειψε στη συνέχεια. Έτσι, σύμφωνα με τη που ακολουθούν οι ποικιλώνυμοι αποτυχημένοι αυτής της πόλης, επιχειρεί να αποδώσει ευθύνες στο δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, αλλά και να εκθέσει ανθρώπους – όπως ο Αντώνης Ρέμος που έκαναν την …αποκοτιά να μετάσχουν αφιλοκερδώς σε συναυλία για την ενίσχυση του Ιδρύματος, το οποίο αποκόμισε ποσό της τάξεως των 7.500 , περίπου.

Από βαθύ σεβασμό και αναγνώριση του ύψιστου λειτουργήματος που υπηρετεί το ίδρυμα του Γηροκομείου Βόλου δεν θα εμπλακούμε σε ένα δημόσιο διάλογο που επιζητεί ο ρίψασπις πρόεδρός του, που προφανώς πλέον θεωρεί την αποστολή αυτή βαρίδι και αναζητεί άλλους τρόπους για την πολιτική και κοινωνική ανέλιξή του. Δικαίωμά του.

Προς υπεράσπιση της αλήθειας, όμως, θα σημειώσουμε δύο πράγματα:

Πρώτον ότι όντως στο γραφείο του δημάρχου Βόλου έφθασε ένας φάκελος με συγκεκριμένες καταγγελίες κατά του κ. Πάνου, ως προέδρου του Γηροκομείου Βόλου, και φυσικά, όπως έχει συμβεί και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις, ο φάκελος διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα που είναι ο μόνος αρμόδιος για να διερευνήσει αν είναι βάσιμες ή όχι και να προχωρήσει στις περαιτέρω διαδικασίες. Φανταζόμαστε ότι το ίδιο θα έκανε κάθε σοβαρός και σίγουρα πάντως δεν θα διαβίβαζε αυτό το φάκελο στον ενδιαφερόμενο για να μάθει τις απόψεις του, που εν τέλει είναι αδιάφορες.

Δεύτερο στο θέμα της περίφημης συναυλίας Ρέμου, όπου έγινε και η αφορμή της πρώτης ενορχηστρωμένης συκοφαντικής επίθεσης κατά του δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, έχει ξεκαθαριστεί από όλες τις πλευρές ότι η μόνη εμπλοκή του κ. Μπέου ήταν η μεσολάβηση στον φίλο του καλλιτέχνη να μετάσχει αφιλοκερδώς και τα έσοδα να πάνε στο Γηροκομείο! Πέραν τούτου ουδέν όπως ρητά και κατηγορηματικά προκύπτει και από τα συμβόλαια που υπογράφηκαν (και είναι κατατεθειμένα στην Εφορία) με τους άλλους συντελεστές και από τη διαχείριση που έγινε αποκλειστικά από στελέχη του Γηροκομείου. Αν θέλει ας τα δώσει ο ίδιος στη δημοσιότητα, αφού αυτός και μόνο τα έχει.

Σε ό,τι αφορά τις υψηλές , αυτές είναι γνωστό σε όλους ότι οφείλονται στο γεγονός ότι η συναυλία την πρώτη φορά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να μετακινηθούν δυο φορές όλοι οι συντελεστές της συναυλίας, με τον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Απλώς είναι ντροπή και κατάντια για μια , αντί να ευχαριστεί και να αποδίδει την δέουσα τιμή σε ένα καλλιτέχνη του μεγέθους του Αντώνη Ρέμου για την ευαισθησία του, να επιχειρεί να τον εμπλέξει σε δόλιες και ιδιοτελείς σκοπιμότητες προσώπων και συστημάτων βρόμικης διαπλοκής.

Σε κάθε περίπτωση, τέλος, οι παρούσες και μελλοντικές περιπέτειες του κ. Πάνου δεν μας αφορούν και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να μας εμπλέξει σε αυτές. Και το καλό και το κακό, όπως μέχρι τώρα, θα είναι αποκλειστικά δικό του.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση