Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στην απεργία της Κυριακής
Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στην απεργία της Κυριακής

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στην απεργία της Κυριακής

Κάλεσμα και ανοιχτή πρόσκληση σε , συλλόγους εργαζομένων, ελεύθερους , επιστήμονες, και νεολαία να παραβρεθούν την ερχόμενη Κυριακή 8 Μάη, στην τικη απεργία και την του ΠΑΜΕ, στις 10.30 το πρωί στην Πλατεία απηύθυναν σήμερα μέλη της Γραμματείας.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» Κώστας Στεργίου, κάλεσε τους εργαζόμε σε ξεσηκωμό για να αποτραπεί το νέο έγκλημα στην αντιασφαλιστική λαιμητόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία οι συνολικές επιβαρύνσεις για συνταξιούχους και εν ενεργεία ασφαλισμέ φτάνουν τα 8,2 δισ. € μόνο για την επόμενη τετραετία.

Για την κατήγγειλε την κυβέρνηση για ακύρωση της Πρωτομαγιάτικης απεργίας με τη μεταφορά της χθες Τρίτη 3 Μάη και τόνισε ότι η εργατική πρωτομαγιά με τους νεκρούς της εργατικής τάξης δεν μπορεί να αποτελέσει μια τυπική επετειακή .

Τέλος, ζήτησε από τους εργαζόμενους να οργανώσουν την 48ωρη απεργία με την ψήφιση του νομοσχεδίου και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, ώστε να μην περάσει το νέο έγκλημα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση