Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στην απεργία της Κυριακής
Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στην απεργία της Κυριακής

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στην απεργία της Κυριακής

Κάλεσμα και ανοιχτή πρόσκληση σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, συλλόγους εργαζομένων, ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, γυναίκες και να παραβρεθούν την ερχόμενη Κυριακή 8 Μάη, στην Πρωτομαγιάτικη απεργία και την ακή του ΠΑΜΕ, στις 10.30 το πρωί στην Πλατεία Πανεπιστημίου απηύθυναν σήμερα μέλη της ραμματείας.

Ο ς του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» Κώστας Στεργίου, κάλεσε τους εργαζόμε σε ξεσηκωμό για να αποτραπεί το νέο στην αντιασφαλιστική λαιμητόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία οι συνολικές επιβαρύνσεις για συνταξιούχους και εν ενεργεία ασφαλισμέ φτάνουν τα 8,2 δισ. € μόνο για την επόμενη τετραετία.

ια την Πρωτομαγιά κατήγγειλε την κυβέρνηση για ακύρωση της Πρωτομαγιάτικης απεργίας με τη μεταφορά της χθες Τρίτη 3 Μάη και τόνισε ότι η εργατική πρωτομαγιά με τους νεκρούς της εργατικής τάξης δεν μπορεί να αποτελέσει μια τυπική επετειακή εκδήλωση.

Τέλος, ζήτησε από τους εργαζόμενους να οργανώσουν την 48ωρη απεργία με την ψήφιση του νομοσχεδίου και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, ώστε να μην περάσει το νέο .

"Αλιεύοντας" την είδηση