Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Η «Παγκόσμια Ημέρα Βουνού» γιορτάζεται στη Μαγνησία
Η  «Παγκόσμια Ημέρα Βουνού» γιορτάζεται στη Μαγνησία

Η «Παγκόσμια Ημέρα Βουνού» γιορτάζεται στη Μαγνησία

Για δεύτερη χρονιά εορτάζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με τη συνδιοργάνωση του πολιτιστικού φορέα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ», τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο και το Μαγνησίας, σε με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, τους Δήμους , Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η «Παγκόσμια Ημέρα Βουνού», την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής-θεσμός από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα διήμερο εκδηλώσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν μια ημερίδα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 στο Resort Hotel” στην Αγριά με εισηγήσεις που αφορούν στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, την πιστοποίηση των ξενοδοχείων και τη δικτύωση των εμπλεκομένων στο της περιοχής .

Παράλληλα έχουν κληθεί να παραστούν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι εξειδικεύονται στις εναλλακτικές δραστηριότητες, προκειμένου να γνωρίσουν το Πήλιο αλλά και να συναντήσουν τους ξενοδόχους με στόχο τη σύναψη συνεργασιών.

Αντίστοιχα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου πρόκειται να γίνει μια πεζοπορία ακολουθώντας το μονοπάτι – Πινακάτες – – Σταθμός Μηλεών υπό την καθοδήγηση του Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση