Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Η «Παγκόσμια Ημέρα Βουνού» γιορτάζεται στη Μαγνησία
Η  «Παγκόσμια Ημέρα Βουνού» γιορτάζεται στη Μαγνησία

Η «Παγκόσμια Ημέρα Βουνού» γιορτάζεται στη Μαγνησία

Για δεύτερη χρονιά εορτάζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. με τη συνδιοργάνωση του πολιτιστικού φορέα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ», τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, τους Δήμους Βόλου, Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η «Παγκόσμια Ημέρα Βουνού», την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής-θεσμός από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα διήμερο εκδηλώσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν μια ημερίδα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο “Valis Resort Hotel” στην Αγριά με εισηγήσεις που αφορούν στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, την πιστοποίηση των ξενοδοχείων και τη δικτύωση των εμπλεκομένων στο τουριστικό προϊόν της περιοχής .

Παράλληλα έχουν κληθεί να παραστούν τουριστικοί πράκτορες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι εξειδικεύονται στις εναλλακτικές δραστηριότητες, προκειμένου να γνωρίσουν το αλλά και να συναντήσουν τους ξενοδόχους με στόχο τη σύναψη συνεργασιών.

Αντίστοιχα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου πρόκειται να γίνει μια πεζοπορία ακολουθώντας το μονοπάτι Καλά Νερά – Πινακάτες – Βυζίτσα – Σταθμός Μηλεών υπό την καθοδήγηση του Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

  • Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών β’ περιόδου 2021 Μαγνησίας #ΕξετάσειςΡαδιοερασιτεχνών - https://t.co/dDmanlZ9fL -

"Αλιεύοντας" την είδηση