Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Π. Ηλιόπουλος:Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτός από ανθελληνική, αποδεικνύεται και προκλητικά ανάλγητη
Π. Ηλιόπουλος:Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτός από ανθελληνική, αποδεικνύεται και προκλητικά ανάλγητη

Π. Ηλιόπουλος:Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτός από ανθελληνική, αποδεικνύεται και προκλητικά ανάλγητη

Την 21ή Ιουλίου κατετέθη από το βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο , με θέμα «Ανάγκη εκπονήσεως επιδημιολογικής έρευνας στο Βόλο λόγω αυξημένων ποσοστών καρκίνου».

Ενδεικτικά, στην αναφέρεται ότι σύμφωνα με στοιχεία των ληξιαρχείων Βόλου και . Ιωνίας, το διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014, αιτία του 25% των θανάτων είναι ο καρκίνος.

Μάλιστα, στην ερώτησή του ο κ. , επικαλείται και τον ογκολόγο κ. Ρήγα, ο οποίος αποδίδει τα τρομακτικά ποσοστά καρκινογενέσεων στην περιοχή του Βόλου στην μηδαμινή απόσταση μεταξύ εργοστασιακών εγκαταστάσεων και κατοικημένων περιοχών, γεγονός που αποτελεί σκάνδαλο και υγειονομική για την περιοχή.

Από τον βουλευτή αναφέρεται: “Στους προβληματισμούς και τις επισημάνσεις του κ. Ηλιόπουλου, λοιπόν, για αυτό το ζήτημα που ταλανίζει σχεδόν κάθε βολιώτικη , ο υπουργός Υγείας, , έδωσε απάντηση που αρμόζει στις σταλινικές ιδεοληψίες του και το ανύπαρκτο ήθος του. Φτύνοντας κατάμουτρα κάθε έννοια Δημοκρατίας και σεβασμού σε ένα μείζον ζήτημα όπως αυτό, ο πρώην κνίτης και νυν Υπουργός, απαντά με περίσσιο θράσος ότι «ενόψει εκκρεμούς δίκης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στην οποία ερευνάται η συμμετοχή και ένταξη της πλειοψηφίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, θα απέχουμε από απαντήσεις που μας τίθενται από τον ως άνω ή άλλον βουλευτή της Χρυσής Αυγής».

Με αυτή την κατάπτυστη απάντηση, ο υπουργός Υγείας του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΛ, αποφεύγει να συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα και το κεφάλαιο με τα οποία φανταζόμαστε ως κνίτης είχε εμμονή, και απαξιώνει ένα ζήτημα κυριολεκτικά ζωής και θανάτου που θυσιάζει τους κατοίκους του Βόλου στο βωμό του κέρδους. Τα συμπεράσματα δικά σας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση