Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Π. Ηλιόπουλος: Τα ΑΜΕΑ στο στόχαστρό του ΣΥΡΙΖΑ!
Π. Ηλιόπουλος: Τα ΑΜΕΑ στο στόχαστρό του ΣΥΡΙΖΑ!

Π. Ηλιόπουλος: Τα ΑΜΕΑ στο στόχαστρό του ΣΥΡΙΖΑ!

 
Για ακόμα μια φορά δείχνει το αληθινό του πρόσωπο

 

Με το πρόσχημα της εκκρεμούσης δίκης-παρωδίας, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε για άλλη μια φορά την ανεκδιήγητη και κατάπτυστη απάντηση ότι «απέχει από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο βουλευτών της Χρυσής Αυγής» στην  του Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου για την ανάγκη άρσεως οικονομικών βαρών εις ό,τι αφορά τα άτομα ΑΜΕΑ.

Ο αναφέρει χαρακτηριστικά:”Αυτή η τακτική, να αρνούνται να απαντούν σε καίρια ερωτήματα ακόμη και αν αυτά άπτονται σημαντικών θεμάτων Υγείας, ή αφορούν συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες, όπως στην σχετική κατατεθείσα του Π. Ηλιόπουλου, αποδεικνύει περιτράνως ότι τις ξεπερασμένες ιδεοληψίες τους και τα σάπια ιδεολογήματά τους τα θέτουν χωρίς ίχνος ντροπής και με περίσσιο θράσος υπεράνω του συλλογικού και λαϊκού συμφέροντος.

Και κάπως έτσι λοιπόν συμπυκνώνεται η αλητεία και κοινωνική απάθεια του μορφώματος του , οι οποίοι με τη πρώτη ευκαιρία απεκδύονται τον δήθεν κοινωνικό μανδύα και δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο. Τα συμπεράσματα δικά σας…”

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

  • Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Ανεπεξέργαστα #λύματα και βαρέα μέταλλα εντοπίστηκαν στο Αγκρίστρι… - https://t.co/68GnGTbqRb -

  • Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο - https://t.co/6k1NftGqEZ… -

"Αλιεύοντας" την είδηση