Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Π. Ηλιόπουλος: «ΝΑΙ στην προσέλκυση πτήσεων και στην τουριστική προβολή του τόπου μας!»
Π. Ηλιόπουλος: «ΝΑΙ στην προσέλκυση πτήσεων και στην τουριστική προβολή του τόπου μας!»

Π. Ηλιόπουλος: «ΝΑΙ στην προσέλκυση πτήσεων και στην τουριστική προβολή του τόπου μας!»

Μετά την επίκιρη ερώτηση που είχε καταθέσει το περασμένο έτος  ο βουλευτής Χρυσής Αυγής Παναγιώτης  για την ανάγκη αναβάθμισης του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου στην απελθούσα υφυπουργό Υποδομών, επανήλθε εκ νέου καταθέτοντας ερώτηση στα αρμόδια υπουργεία.

Συγκεκριμένα, η διεμήνυε πριν από έναν χρόνο πως στις άμεσες προτεραιότητες της βρίσκεται το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και διαβεβαίωνε πως θα ενισχυθεί ο υπό σύσταση οργανισμός για την του αεροδρομίου και την προσέλκυση Παρά τις υποσχέσεις, όμως, το αεροδρόμιο συνεχώς υποβαθμίζεται. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε με την φυγή της  και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Για πολλοστή φορά η μνημονιακή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  εξαπατά τους πολίτες  της Θεσσαλίας, και σήμερα το Υπουργείο έρχεται να «παγώσει» όλα τα έργα εκσυγχρονισμού και επεκτάσεως στα 23 – μεταξύ αυτών και του αερολιμένος της Νέας Αγχιάλου- εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση τους στο νέο ιδιωτικοποιήσεων, όπου θα αξιολογηθεί ποια μπορούν να αξιοποιηθούν και ποια όχι.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή, εκφράζει απερίφραστα την αντίθεσή του στο ξεπούλημα των αερολιμένων της χώρας και δεσμεύεται να αντισταθεί σε αυτό με κάθε τρόπο, καταλήγει η ερώτηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση