Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Π. Ηλιόπουλος: «Να γίνουν άμεσα προσλήψεις στο Αχιλλοπούλειο και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού»
Π. Ηλιόπουλος: «Να γίνουν άμεσα προσλήψεις στο Αχιλλοπούλειο και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού»

Π. Ηλιόπουλος: «Να γίνουν άμεσα προσλήψεις στο Αχιλλοπούλειο και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού»

Την νάγκη άμεσης κάλυψης των λειτουργικών ναγκών σε επίπεδο προσλήψεων μόνιμων στελεχών στο Αχιλλοπούλειο οσοκομείο  και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού επεσήμανε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μέσω ς που κατέθεσε στο υπουργείο Υγείας.

Η καθημερινή εικόνα στα Επείγοντα Περιστατικά και στα Εξωτερικά Ιατρεία, όπου οι ειδικευμένοι και οι ειδικευόμενοι ιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να ανταποκριθούν σε όλα τα περιστατικά, είναι τραγική, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του Νομού Μαγνησίας, που χρειάζονται άμεσα .

Η Χρυσή Αυγή έχει παρέμβει πολλάκις για το φλέγον και διαρκές αυτό ζήτημα της ψεως στελεχών στο Νοσοκομείο αλλά και την αδυναμία της χρήσεως του ασθενοφόρου στον Αλμυρό. Μέχρι να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία και η απαραίτητη παροχή ιατρικών υπηρεσιών, θα συνεχίσουμε να είμαστε συνεχώς στο πλευρό των συμπολιτών μας οι οποίοι ταλανίζονται από την προκλητική κρατική ολιγωρία, καταλήγει η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση