Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Π. Ηλιόπουλος: «Να γίνουν άμεσα προσλήψεις στο Αχιλλοπούλειο και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού»
Π. Ηλιόπουλος: «Να γίνουν άμεσα προσλήψεις στο Αχιλλοπούλειο και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού»

Π. Ηλιόπουλος: «Να γίνουν άμεσα προσλήψεις στο Αχιλλοπούλειο και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού»

Την ανάγκη άμεσης κάλυψης των λειτουργικών αναγκών σε επίπεδο προσλήψεων μόνιμων στελεχών στο  και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού επεσήμανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής , μέσω ερώτησης που κατέθεσε στο υπουργείο Υγείας.

Η καθημερινή στα Επείγοντα Περιστατικά και στα Εξωτερικά Ιατρεία, όπου οι ειδικευμένοι και οι ειδικευόμενοι ιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να ανταποκριθούν σε όλα τα περιστατικά, είναι τραγική, θέτοντας σε κίνδυνο την των κατοίκων του Νομού , που χρειάζονται άμεσα ιατρική περίθαλψη.

Η Χρυσή έχει παρέμβει πολλάκις για το φλέγον και διαρκές αυτό ζήτημα της ελλείψεως στελεχών στο Νοσοκομείο Βόλου αλλά και την αδυναμία της χρήσεως του ασθενοφόρου στον Αλμυρό. Μέχρι να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία και η απαραίτητη παροχή ιατρικών υπηρεσιών, θα συνεχίσουμε να είμαστε συνεχώς στο πλευρό των συμπολιτών μας οι οποίοι ταλανίζονται από την προκλητική κρατική ολιγωρία, καταλήγει η ερώτηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση