Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Π. Ηλιόπουλος: ” Οι ανύπαρκοι συριζαίοι ξύπνησαν: Υποστηρίζουν την ρύπανση δημοσίων χώρων”
Π. Ηλιόπουλος: ” Οι ανύπαρκοι συριζαίοι ξύπνησαν: Υποστηρίζουν την ρύπανση δημοσίων χώρων”

Π. Ηλιόπουλος: ” Οι ανύπαρκοι συριζαίοι ξύπνησαν: Υποστηρίζουν την ρύπανση δημοσίων χώρων”

“Σε μι, τερστίων διαστάσεων, πολιτική παρέμβαση προέβησαν οι τιτάνες της (μνημονιακής) πολιτικής, βουλευτές του μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ. Η εν λόγω τριάδα της … ς, εν μέσω της δίνης των ραγδαίων κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων, της λαϊκής απόγνωσης και έκρυθμης καταστάσεως, πραγματοποίησε ερώτηση στο κοινοβούλιο για τα … στα σχολεία τα οποία, όπως διατείνονται οι ίδιοι «βολευτές», κινδυνεύουν να σβηστούν κατόπιν ανώνυμων καταγγελιών” τονίζει ο της Χρυσής Αυγής

Ο ίδιος επισημαίνει: “Το φαιδρό της υποθέσεως, εστιάζεται στην αιτιολογία των συριζαίων βουλευτών (αναγόμενη εμφανώς στις χρόνιες εμμονικές αριστερίστικες ιδεοληψίες) οι οποίοι καταγγέλλουν «αστυνομοκρατία που στήνεται στα σχολεία του …».

Το «υψηλό» πολιτικό επίπεδο και οι ασύλληπτες κοινωνικές ανησυχίες της τριάδας αυτής για την ανάγκη διατηρήσεως των , είναι πράγματι εξέχον ζήτημα ζωτικής σημασίας για το μέσο Έλληνα που οδηγείται στην εξαθλίωση από την εφαρμογή του επονείδιστου αριστερού μνημονίου, στην ψήφιση του οποίου συνέβαλαν και οι τρεις αυτοί πολιτικοί αστέρες. Αλλά κάπως θα πρέπει και αυτοί να δικαιολογήσουν την βουλευτική τους έδρα, αν και στο Βόλο έχει επιληφθεί προσφάτως η κυρία ικολούλη για την εντόπισή τους… Στην υγειά των κορόϊδων λοιπόν και οι νοούντες νοείτωσαν…”

"Αλιεύοντας" την είδηση