Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Π. Ηλιόπουλος: Απαράδεκτη η διάθεση της δομής αυτιστικών ατόμων για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών
Π. Ηλιόπουλος: Απαράδεκτη η διάθεση της δομής αυτιστικών ατόμων για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών

Π. Ηλιόπουλος: Απαράδεκτη η διάθεση της δομής αυτιστικών ατόμων για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει τη διάθεση της δομής αυτιστικών ατόμων της για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών ο βουλευτής Χρυσής Αυγής μέσω της ερωτήσεώς του στο υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα η «Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Θεσσαλίας» καταγγέλλει σφόδρα τη μεθόδευση αυτή. Ο πρόεδρός της κ. Τσιουλάκης εκφράζει έντονα τον προβληματισμό του καθώς η δομή αυτή του Κέντρου Πρόνοιας Θεσσαλίας στην ουσία εκχωρείται κατά χρήση χωρίς ανταλλάγματα για να στεγάσει .

Ο ίδιος δε, στηρίζει την κατηγορηματική διαφωνία της Ομοσπονδίας στο γεγονός ότι ενώ επί σειρά ετών κρίθηκαν προκλητικώς ανεπαρκείς  οι ηγεσίες των Υπουργείων Υγείας και Εργασίας να λειτουργήσουν δεόντως μία από τις μεγαλύτερες προνοιακές δομές της χώρας, τώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με συνοπτικές διαδικασίες, δρομολογείται η εγκατάσταση προσφύγων στη δομή αυτή, η οποία και για το λόγο αυτό υπάγεται πλέον στο υπουργείο Άμυνας.

Επιπροσθέτως αυτή η προνοιακή δομή της χώρας διεγράφη από τους σχεδιασμούς του Υπουργείου, με να ακυρωθούν οι οποίες διαφαινόμενες προοπτικές της δομής και οι προσδοκίες των οικογενειών των παιδιών με .

“Η κοινωνικών δομών του ελληνικού κράτους, και μάλιστα ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας, οδηγεί στη λύση του προσφυγικού ζητήματος;», καταλήγει ο βουλευτής .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

  • Στα "κόκκινα" ο #υδράργυρος #υδράργυρος - https://t.co/pxt6tJsiYP -

  • Μετεγγραφή Ντουάρτε Βαλέντε στον Ολυμπιακό Βόλου #ΝτουάρτεΒαλέντε - https://t.co/hBKb9m129T -

"Αλιεύοντας" την είδηση