Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Οξεία κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ
Οξεία κόντρα  στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ

Οξεία κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ

Οξεί ντιπαράθεση προκλήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας και στελέχους του Ι. Μολοχίδη και του ανεξάρτητου συμβούλου ικ. Χαυτούρα, διεγραμμένο μέλος του τοπικού για τις οικονομικοκοινωνικές εξελίξεις.

Αφορμή της κόντρας ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλάς που ρώτησε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντά, αν θα ενημερώσει το σώμα για τις εξελίξεις με τον κ. Πατσιαντά να του λέει ότι εκχωρεί σε αυτόν τον λόγο και τον σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ. Μολοχίδη να λέει προς τον κ. Μουλά « Ξύνεσαι πρόεδρε τ. Άντε κάνε τη δουλειά σου» και τον κ. Μουλά να του απαντά «Όλη η Ελλάδα ξύνεται».
Στη συνέχεια ο δήμαρχος δήλωσε ότι οποιαδήποτε συζήτηση θα γίνει εκτός πολιτικού περιεχομένου και τον κ. Μουλά να ανταπαντά ότι η χρηματοδότηση που έρχεται είναι κατά 90% από την Ε.Ε. και γι' αυτό ζήτησε .

Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ματθ. Δραμητινός ζήτησε από τον πρόεδρο να έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στον κ. .

Σε εκείνο το σημείο το λόγο ζήτησε να πάρει ο ανεξάρτητος σύμβουλος Νικ. Χαυτούρας με τον κ. Μολοχίδη να ασκεί στον κ. Χαυτούρα , λέγοντας: «Όταν σε στηρίζαμε ήταν καλά για να σε κάνουμε πρόεδρο. Είσαι μεγάλος χαβαλές, με τον κ. Χαυτούρα να ανταπαντά «Είσαι σε σύγχυση για κάποια θεσούλα».

Επικράτησε ένταση ενώ σε ρόλο «πυροσβέστη» ο δήμαρχος Βόλου ζήτησε να σταματήσει το θέμα και να συνεχιστεί η διαδικασία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση