Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Οξεία κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ
Οξεία κόντρα  στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ

Οξεία κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ

Οξεία αντιπαράθεση προκλήθηκε στη σημερινή του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας και στελέχους του Ι. Μολοχίδη και του ανεξάρτητου συμβούλου Νικ. Χαυτούρα, διεγραμμένο μέλος του τοπικού για τις οικονομικοκοινωνικές εξελίξεις.

Αφορμή της κόντρας ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που ρώτησε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντά, αν θα ενημερώσει το σώμα για τις εξελίξεις με τον κ. Πατσιαντά να του λέει ότι εκχωρεί σε αυτόν τον λόγο και τον σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ. Μολοχίδη να λέει προς τον κ. Μουλά « Ξύνεσαι πρόεδρε τώρα. Άντε κάνε τη δουλειά σου» και τον κ. Μουλά να του απαντά «Όλη η Ελλάδα ξύνεται».
Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αχ. Μπέος δήλωσε ότι οποιαδήποτε συζήτηση θα γίνει εκτός πολιτικού περιεχομένου και τον κ. Μουλά να ανταπαντά ότι η χρηματοδότηση που έρχεται είναι κατά 90% από την και γι’ αυτό ζήτησε ενημέρωση.

Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ματθ. Δραμητινός ζήτησε από τον πρόεδρο να έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στον κ. Τσίπρα.

Σε εκείνο το σημείο το λόγο ζήτησε να πάρει ο ανεξάρτητος σύμβουλος Νικ. Χαυτούρας με τον κ. Μολοχίδη να ασκεί κριτική στον κ. Χαυτούρα , λέγοντας: «Όταν σε στηρίζαμε ήταν καλά για να σε κάνουμε πρόεδρο. Είσαι μεγάλος χαβαλές, με τον κ. Χαυτούρα να ανταπαντά «Είσαι σε σύγχυση για κάποια θεσούλα».

Επικράτησε ένταση ενώ σε ρόλο «πυροσβέστη» ο δήμαρχος Βόλου ζήτησε να σταματήσει το θέμα και να συνεχιστεί η διαδικασία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παραίτηση ζητά ο διευθυντής της Χειρουργικής του "Αχιλλοπουλείου" #διευθυντήςΧειρουργικής - https://t.co/fbXln7Rg8F -

  • Η θεατρική παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» στο Πολιτιστικό Νέας Ιωνίας στο Βόλο - https://t.co/7jZ3AGJNKR… -

  • Βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου #κεντρικόςπεζόδρομοςΒελεστίνου - https://t.co/F4rrynquV7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση