Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Οργανωμένο μοντελοδρόμιο στο Ριζόμυλο
Οργανωμένο  μοντελοδρόμιο στο Ριζόμυλο

Οργανωμένο μοντελοδρόμιο στο Ριζόμυλο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 10-2-2016 μεταξύ του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημητρίου Νασίκα και του προέδρου της Αεραθλητικής Ένωσης Μαγνησίας Χρήστου Λεονταρίτη.

Σκοπός της συνάντησης η προώθηση και προβολή του πλέον οργανωμένου μοντελοδρομίου με έδρα το .

Σε μια σειρά από και επιδείξεις θα προχωρήσει η σε με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Το μοντελοδρόμιο που λειτουργεί στο , μετά από τη δρομολόγηση όλων των απαιτούμενων έργων και παρεμβάσεων έχει ως στόχο την διοργάνωση αγώνων και επιδείξεων σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς και την περαιτέρω προβολή και ενίσχυση του αερομοντελισμού στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Μαγνησίας.

Η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου είχε ήδη προγραμματίσει και δρομολογήσει την απαιτούμενων έργων στο μοντελοδρόμιο Ριζομύλου. Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων είχαν δρομολογηθεί όλες οι που απαιτούνται να γίνουν στην υποδομή για την πλήρη αναβάθμιση του μοντελοδρομίου. Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας «το μοντελοδρόμιο που λειτουργεί ήδη στο Ριζμόμυλο είναι οργανωμένο, ωστόσο πρέπει να τακτοποιηθούν κάποιες ελλείψεις από τη Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου, βάση σχετικών υποδείξεων, οι οποίες έγιναν από τη διοίκηση της Αεραθλητικής Ένωσης Νομού Μαγνησίας που εδρεύει στο Ριζόμυλο».

Σήμερα αφού ολοκληρώθηκαν από το Δήμο Ρήγα Φεραίου όλες οι παρεμβάσεις είμαστε σε θέση να μπορούμε να μιλάμε για ένα σύγχρονο και οργανωμένο μοντελοδρόμιο που πληροί όλες τις προδιαγραφές για την σωστή διεξαγωγή των αγώνων και επιδείξεων.

Αντικειμενικός σκοπός της Ελληνικής Αεραθλητικής ομοσπονδίας είναι να κρατάει σε επαφή και να συσπειρώνει τους αερομοντελιστές, έτσι ώστε όλοι μαζί να ξαναδώσουν ζωή στο αγαπημένο χόμπυ πολλών. Πάνω απ’ όλα όμως οι συναντήσεις αυτές δίνουν την ευκαιρία για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με την διοργάνωση μέσα στη χρονιά φιλικών και αγωνιστικών συναντήσεων με την ελπίδα ότι αυτό θα καθιερωθεί μέσα στο χρόνο.

Ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω οι ημερομηνίες διεξαγωγής επιδείξεων:
• 27/3/2016 Αερομοντελισμός – Προσγειώσεις Ακριβείας, Δήμος Ρήγα Φεραίου
• 28-29/5/2016 Αερομοντελισμός – Ελικόπτερα, Δήμος Ρήγα Φεραίου
• 11-12/6/2016 Αερομοντελισμός F5J,
Σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή τη προσπάθεια, για ακόμη μία φορά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Νασίκας να υποστηρίζει εμπράκτως όλο αυτό το έργο καθώς είχε δρομολογήσει παλαιότερα την των απαιτούμενων έργων και τις συνεχείς δράσεις της Αεραθλητικής Ένωσης Ν. Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση