Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ομόφωνη απόφαση για την πληρωμή ιδιοκτητών μηχανημάτων
Ομόφωνη απόφαση για την  πληρωμή ιδιοκτητών μηχανημάτων

Ομόφωνη απόφαση για την πληρωμή ιδιοκτητών μηχανημάτων

Ομόφωνα εγκρίθηκε  στη σημερινή της  Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου η καταβολή του ποσού  ύψους 16.500 ευρώ σε ιδιοκτήτες μηχανημάτων που τα χρησιμοποίησαν στη δεύτερη του φετινού Χειμώνα, καθώς και η διενέργεια σχετικού διαγωνισμού για την  εκμίσθωση μηχανημάτων ενόψει καλοκαιρινής περιόδου.

Το θέμα εγκρίθηκε μετά από πρόταση της επικεφαλής της  παράταξης Νατάσα Οικονόμου, με την  οποία συμφώνησε και  ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. .

Ο υπεύθυνος πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλ. Μεταφτσής τόνισε πως γίνεται προσπάθεια να διενεργηθεί σχετικός διαγωνισμός ενόψει Καλοκαιριού.

Για τη Νέα Αγχίαλο

Όσον αφορά το ακίνητο αγνώστου ιδιοκτήτη στη θέση Καραμπάσι στη Νέα Αγχίαλο η Νομική Υπηρεσία του Δήμου είπε ότι εκ παραδρομής δεν είχε δηλωθεί το 2001 στο Κτηματολόγιο και πως από τη στιγμή που εντοπίστηκε προχωρά η διαδικασία να αναγνωριστεί σε ιδιοκτησία του Δήμου Βόλου, ενώ η σχετική δίκη έχει προσδιοριστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Με αφορμή αυτό το θέμα η δικηγόρος του Δήμου Ντίνα Βακουφτσή εξέφρασε την δυσφορία της που δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Νομική Υπηρεσία δεν κινήθηκε σχετικά.

Να σημειωθεί επίσης ότι  ο Δήμος Βόλου αναμένεται να ενισχυθεί και με τέταρτο νομικό σύμβουλο (διαθέτει τρεις) ώστε να μπορεί να διεκπεραιώνει τις πολλές υποθέσεις του ενιαίου δήμου.

Τέλος, ο Τουρισμού και Ακίνητης Περιουσίας Θάνος Θεόδωρου δήλωσε από την πλευρά του ότι η καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του Δήμου δεν έγινε σωστά και πως έχει ξεκινήσει η καταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση υποβολής των αιτήσεων στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ #ΕΠΑΣΜαθητείας - https://t.co/FEDnqYw9qo -

  • Προκήρυξη έξι θέσεων γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/TOlCS4m9DB -

  • Αναφορά Κ.Παπανάτσιου για την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μακρυρράχης - https://t.co/Z0DZmlr4y5… -

"Αλιεύοντας" την είδηση