Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ομόφωνη απόφαση για την πληρωμή ιδιοκτητών μηχανημάτων
Ομόφωνη απόφαση για την  πληρωμή ιδιοκτητών μηχανημάτων

Ομόφωνη απόφαση για την πληρωμή ιδιοκτητών μηχανημάτων

Ομόφωνα εγκρίθηκε  στη σημερινή συνεδρίαση της  Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου η καταβολή του ποσού  ύψους 16.500 ευρώ σε ιδιοκτήτες μηχανημάτων που τα χρησιμοποίησαν στη δεύτερη κακοκαιρία του φετινού Χειμώνα, καθώς και η διενέργεια σχετικού διαγωνισμού για την  εκμίσθωση μηχανημάτων ενόψει καλοκαιρινής περιόδου.

Το θέμα εγκρίθηκε μετά από πρόταση της επικεφαλής της  παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσα Οικονόμου, με την  οποία συμφώνησε και  ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς.

Ο υπεύθυνος πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλ. Μεταφτσής τόνισε πως γίνεται προσπάθεια να διενεργηθεί σχετικός διαγωνισμός ενόψει Καλοκαιριού.

Για τη Νέα Αγχίαλο

Όσον αφορά το ακίνητο αγνώστου ιδιοκτήτη στη θέση Καραμπάσι στη Νέα Αγχίαλο η Νομική Υπηρεσία του Δήμου είπε ότι εκ παραδρομής δεν είχε δηλωθεί το 2001 στο Κτηματολόγιο και πως από τη στιγμή που εντοπίστηκε προχωρά η διαδικασία να αναγνωριστεί σε ιδιοκτησία του Δήμου Βόλου, ενώ η σχετική δίκη έχει προσδιοριστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Με αφορμή αυτό το θέμα η δικηγόρος του Δήμου Ντίνα Βακουφτσή εξέφρασε την δυσφορία της που δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Νομική Υπηρεσία δεν κινήθηκε σχετικά.

Να σημειωθεί επίσης ότι  ο Δήμος αναμένεται να ενισχυθεί και με τέταρτο νομικό σύμβουλο (διαθέτει τρεις) ώστε να μπορεί να διεκπεραιώνει τις πολλές υποθέσεις του ενιαίου δήμου.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ακίνητης Περιουσίας Θάνος Θεόδωρου δήλωσε από την πλευρά του ότι η καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του Δήμου δεν έγινε σωστά και πως έχει ξεκινήσει η καταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

  • Μουσική παραδοσιακή βραδιά στο ελαιοτριβείο Γαλάνη στο #Παλιούρι #Παλιούρι - https://t.co/qeSIQZTfUL -

"Αλιεύοντας" την είδηση