Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ομόφωνη απόφαση για την πληρωμή ιδιοκτητών μηχανημάτων
Ομόφωνη απόφαση για την  πληρωμή ιδιοκτητών μηχανημάτων

Ομόφωνη απόφαση για την πληρωμή ιδιοκτητών μηχανημάτων

Ομόφωνα εγκρίθηκε  στη σημερινή της  Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου η καταβολή του ποσού  ύψους 16.500 σε ιδιοκτήτες μηχανημάτων που τα χρησιμοποίησαν στη δεύτερη κακοκαιρία του φετινού Χειμώνα, καθώς και η διενέργεια σχετικού διαγωνισμού για την  ενόψει καλοκαιρινής περιόδου.

Το θέμα εγκρίθηκε μετά από πρόταση της επικεφαλής της  παράταξης Νατάσα Οικονόμου, με την  οποία συμφώνησε και  ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. .

Ο υπεύθυνος πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου Αλ. Μεταφτσής τόνισε πως γίνεται προσπάθεια να διενεργηθεί σχετικός διαγωνισμός ενόψει Καλοκαιριού.

Για τη Νέα Αγχίαλο

Όσον αφορά το ακίνητο αγνώστου ιδιοκτήτη στη θέση Καραμπάσι στη Νέα Αγχίαλο η Νομική Υπηρεσία του Δήμου είπε ότι εκ παραδρομής δεν είχε δηλωθεί το 2001 στο Κτηματολόγιο και πως από τη στιγμή που εντοπίστηκε προχωρά η διαδικασία να αναγνωριστεί σε ιδιοκτησία του Δήμου Βόλου, ενώ η σχετική δίκη έχει προσδιοριστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Με αφορμή αυτό το θέμα η δικηγόρος του Δήμου Ντίνα Βακουφτσή εξέφρασε την δυσφορία της που δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Νομική Υπηρεσία δεν κινήθηκε σχετικά.

Να σημειωθεί επίσης ότι  ο Βόλου αναμένεται να ενισχυθεί και με τέταρτο νομικό σύμβουλο (διαθέτει τρεις) ώστε να μπορεί να διεκπεραιώνει τις πολλές υποθέσεις του ενιαίου δήμου.

Τέλος, ο Τουρισμού και Ακίνητης Περιουσίας Θάνος Θεόδωρου δήλωσε από την πλευρά του ότι η καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του Δήμου δεν έγινε σωστά και πως έχει ξεκινήσει η καταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση