Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ομιλητής ο Γ. Κύρτσος στην κεντρική εκδήλωση της ΝΔ στο Βόλο
Ομιλητής ο Γ. Κύρτσος στην κεντρική εκδήλωση της ΝΔ στο Βόλο

Ομιλητής ο Γ. Κύρτσος στην κεντρική εκδήλωση της ΝΔ στο Βόλο

Ομιλητής στην κεντρική της Νέας Δημοκρατίας στο Βόλο την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, θα είναι ο Ευρω και γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στo πλαίσιo της περιοδείας τους στις περιοχές της ς επισκέφθηκαν προχθές Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου τα χωριά του Ανατολικού Πηλίου, τον Κισσό, το Ανήλιο, τη Μακρυρράχη, το Πουρί και κατέληξαν στη Ζαγορά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν επαφές με φορείς και πολίτες. Συζητήθηκαν πληθώρα θεμάτων, με έμφαση στο αγροτικά και φορολογικά προβλήματα, που απασχολούν έντονα τους κατοίκους της περιοχής.

Ιδιαίτερα ανήσυχοι ήταν οι παραγωγοί που δεν είναι μέλη του Συνεταιρισμού, οι οποίοι λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης αναγκάζονται να πουλήσουν τα μήλα τους έως και 0,35 € το κιλό, όταν η περυσινή αντίστοιχη τιμή ανέρχονταν στα 0,60 € το κιλό.

Παράλληλα εκτέθηκαν τα ζητήματα του οδικού δικτύου των χωριών, κυρίως της Ζαγοράς, της αδειοδότησης των λιμανιών του Αγίου Ιωάννη και του Χορευτού και της αναγκαίας συντήρησης των υπαρχόντων υποδομών.

Σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφθηκαν τα χωριά του Νοτίου Πηλίου, τις Αφέτες, τη , το , το Μετόχι, την Ξινόβρυση και το βράδυ παρευρέθηκαν σε συγκέντρωση στην Πλατεία της Αργαλαστής, όπου είχαν τη ευκαιρία μετά από συναντήσεις με κατοίκους των περιοχών, να ενημερωθούν τόσο για τα γενικά, όσο κυρίως για τα ειδικά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Οι υποψήφιοι βουλευτές έθεσαν στους πολίτες το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών και εξέφρασαν την πεποίθηση, ότι με μία μελλοντική κυβέρνηση με κορμό τη , θα κατορθώσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Για αύριο Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, τα κλιμάκια των υποψηφίων βουλευτών θα επισκεφθούν περιοχές του Δήμου και πιο συγκεκριμένα τον Αγ. Γεώργιο Φερών, το Περίβλεπτο το Αερινό, το Μικρό Περιβολάκι και τη Χλόη, ενώ στη συνέχεια θα παρευρεθούν στην κεντρική που θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στο στο Βελεστίνο.

Τέλος, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί περιοδεία των κλιμακίων στις περιοχές του Δήμου Αλμυρού και εν συνεχεία κεντρική προεκ εκδήλωση στις 20:30 στο Εκπολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση