Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ομιλίες για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στα ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου
Ομιλίες για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στα ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου

Ομιλίες για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στα ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου

Ενημερωτικές ανοικτές, για όλους, εκδηλώσεις διοργανώνει σε δύο ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας.

Ο ιατρός ενδοκρινολόγος Φώτης Σπύρου θα μιλήσει με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης – Νεότερα δεδομένα» την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 στις 11.30 το πρωί στο ΚΑΠΗ «Θεόφιλος» (στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, στο Δημαρχείο Βόλου) και την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 στις 11.30 το πρωί στο ΚΑΠΗ Αγ.Βασιλείου στην οδό Τριανταφυλλίδη με Χατζηαργύρη ( στο χώρο του πρώην Παιδικού Σταθμού «Αρίων» – πρώην Άσυλο Βόλου).
Ανοικτή πρόσκληση προς όλα τα μέλη και τους φίλους των ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Βόλου Αναστάσιος Μπατζιάκας προκειμένου όπως επισημαίνει να ενημερωθούν για ένα τόσο σημαντικό για την υγεία θέμα. Ο κ. Μπατζιάκας με την ευκαιρία των συγκεκριμένων ενημερωτικών εκδηλώσεων δεσμεύθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες διαφορετικού θέματος στο πλαίσιο του προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση