Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΥΓΕΙΑ / Ομιλίες για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στα ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου
Ομιλίες για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στα ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου

Ομιλίες για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στα ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου

Ενημερωτικές ανοικτές, για όλους, εκδηλώσεις διοργανώνει σε δύο του Δήμου Βόλου η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας.

Ο ιατρός ενδοκρινολόγος Φώτης Σπύρου θα μιλήσει με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης – Νεότερα » την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 στις 11.30 το πρωί στο «» (στην Πλατεία , στο Βόλου) και την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 στις 11.30 το πρωί στο ΚΑΠΗ Αγ.Βασιλείου στην οδό Τριανταφυλλίδη με Χατζηαργύρη ( στο χώρο του πρώην Παιδικού Σταθμού «Αρίων» – πρώην Άσυλο Βόλου).
Ανοικτή πρόσκληση προς όλα τα μέλη και τους φίλους των ΚΑΠΗ Δήμου Βόλου απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Βόλου Αναστάσιος Μπατζιάκας προκειμένου όπως επισημαίνει να ενημερωθούν για ένα τόσο σημαντικό για την θέμα. Ο κ. Μπατζιάκας με την ευκαιρία των συγκεκριμένων ενημερωτικών εκδηλώσεων δεσμεύθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες διαφορετικού θέματος στο πλαίσιο του προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΠΠΜ απαιτεί μετρήσεις για #διοξίνες στο Βόλο και παύση της καύσης σκουπιδιών #διοξίνες - https://t.co/tt396b1rMI -

  • Στην εκδήλωση της Πανθεσσαλικής Στέγης για τον Παπαδιαμάντη η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ - https://t.co/ZZTHlCiVge… -

  • Όμιλος δημοσιογραφίας στο πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου #όμιλοςδημοσιογραφίας #πρότυποΓυμνάσιοΒόλου - https://t.co/2Sv5uZg1iA -

"Αλιεύοντας" την είδηση