Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ομιλία βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου σε συγκέντρωση υπέρ του “ΝΑΙ” στον Αλμυρό
Ομιλία βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου σε συγκέντρωση υπέρ του “ΝΑΙ” στον Αλμυρό

Ομιλία βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου σε συγκέντρωση υπέρ του “ΝΑΙ” στον Αλμυρό

Σε ένα ακροατήριο πολυσύνθετο, στο οποίο συμμετείχαν πολίτες με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες μίλησε χτες το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος. Οι πολίτες του Αλμυρού κατέκλεισαν την αίθουσα, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που γέμισαν τους διαδρόμους του κτηρίου.

Στην του ο βουλευτής αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των στιγμών και υπογράμμισε με πλήθος επιχειρημάτων, ότι σε περίπτωση που επικρατήσει το «ΟΧΙ» στο δημο της Κυριακής, η χώρα θα βιώσει καταστροφικές συνέπειες, αφού αυτόματα θα ανοίξει ο για την έξοδο της από το ευρώ, την και την

Ο Χρήστος Μπουκώρος εξαπέλυσε ευθεία στην κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου, με την κατηγορία ότι ήταν προσανατολισμένοι εξαρχής στην ατζέντα της δραχμής και απλά εξαπατά επί πέντε μήνες τον ελληνικό λαό, προσποιούμενη ότι διαπραγματεύεται να πετύχει μία συμφωνία.

Ο βουλευτής Μαγνησίας ζήτησε από τους πολίτες να υπερψηφίσουν το «ΝΑΙ» λέγοντας ότι μια κακή συμφωνία της κυβέρνησης Τσίπρα μπορεί να αλλάξει, ενώ η έξοδος από το ευρώ δεν αλλάζει. Ζήτησε επίσης από τους πολίτες να μην επιτρέψουν τη μετατροπή της Ελλάδας σε τριτοκοσμική χώρα και της Μεσογείου. Ο βουλευτής ζήτησε να μπουν μπροστά οι πολίτες ώστε οι ουρές των τραπεζών να μη γίνουν στη συνέχεια ουρές στα πρατήρια καυσίμων, ουρές στα σούπερ- μάρκετ, ουρές στα φαρμακεία.

Στη συγκέντρωση μίλησε και ο τέως υποδιοικητής του κ. Αργύρης Μποντός, ο οποίος με σειρά επιχειρημάτων τόνισε τη σημασία του δημοψηφίσματος και τις καταστροφικές συνέπειες που θα είχε η επικράτηση του «ΟΧΙ» για τον αγροτικό κόσμο αλλά και το σύνολο των κοινωνικών τάξεων.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε γόνιμος δις με ερωτήματα και τοποθετήσεις των πολιτών, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για τις εξελίξεις και όλοι δεσμεύτηκαν ότι θα εργαστούν προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η θέση της χώρας στο ευρώ και στην Ευρώπη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση