Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ομιλία βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου σε συγκέντρωση υπέρ του “ΝΑΙ” στον Αλμυρό
Ομιλία βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου σε συγκέντρωση υπέρ του “ΝΑΙ” στον Αλμυρό

Ομιλία βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου σε συγκέντρωση υπέρ του “ΝΑΙ” στον Αλμυρό

Σε έν κροατήριο πολυσύνθετο, στο οποίο συμμετείχαν πολίτες με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες μίλησε χτες το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος. Οι πολίτες του Αλμυρού κατέκλεισαν την αίθουσα, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που γέμισαν τους διαδρόμους του κτηρίου.

Στην ομιλία του ο βουλευτής αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των στιγμών και υπογράμμισε με πλήθος επιχειρημάτων, ότι σε περίπτωση που επικρατήσει το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, η χώρα θα βιώσει καταστροφικές συνέπειες, αφού αυτόματα θα ανοίξει ο δρόμος για την έξοδο της από το , την ευρωζώνη και την Ε.Ε.

Ο Χρήστος Μπουκώρος εξαπέλυσε ευθεία στην Τσίπρα- Καμμένου, με την κατηγορία ότι ήταν προσανατολισμένοι εξαρχής στην ατζέντα της δραχμής και απλά εξαπατά επί πέντε μήνες τον ελληνικό λαό, προσποιούμενη ότι διαπραγματεύεται να πετύχει μία συμφωνία.

Ο βουλευτής Μαγνησίας ζήτησε από τους πολίτες να υπερψηφίσουν το «ΝΑΙ» λέγοντας ότι μια κακή συμφωνία της κυβέρνησης Τσίπρα μπορεί να αλλάξει, ενώ η έξοδος από το δεν αλλάζει. Ζήτησε επίσης από τους πολίτες να μην επιτρέψουν τη μετατροπή της ς σε τριτοκοσμική χώρα και Βενεζουέλα της Μεσογείου. Ο βουλευτής ζήτησε να μπουν μπροστά οι πολίτες ώστε οι ουρές των τραπεζών να μη γίνουν στη συνέχεια ουρές στα πρατήρια καυσίμων, ουρές στα σούπερ- μάρκετ, ουρές στα .

Στη συγκέντρωση μίλησε και ο τέως υπο του ΕΛΓΑ κ. Αργύρης Μποντός, ο οποίος με σειρά επιχειρημάτων τόνισε τη σημασία του δημοψηφίσματος και τις καταστροφικές συνέπειες που θα είχε η επικράτηση του «ΟΧΙ» για τον κόσμο αλλά και το σύνολο των κοινωνικών τάξεων.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε γόνιμος διάλογος με ερωτήματα και τοποθετήσεις των πολιτών, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για τις εξελίξεις και όλοι δεσμεύτηκαν ότι θα εργαστούν προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η θέση της χώρας στο ευρώ και στην Ευρώπη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση