Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ομιλία σε γονείς για την προστασία των παιδιών από την ΑναΓέννηση -Rebirth
Ομιλία σε γονείς για την προστασία των παιδιών από την ΑναΓέννηση -Rebirth

Ομιλία σε γονείς για την προστασία των παιδιών από την ΑναΓέννηση -Rebirth

Ανοιχτή συζήτηση με θέμ “Μθαίνω στο παιδί μου να προστατεύεται” και με την συμμετοχή της ψυχοθεραπεύτριας και Δάφνης Φιλίππου, διοργανώνει αύριο Τετάρτη στις 7 το απόγευμα το Κέντρο ΑναΓέννηση – Rebirth (Ξενοφώνοντος 47 –  Βόλος).

Γνωρίζουμε ότι η αυθεντική και θετική επικοινωνία μέσα στην οικογένεια είναι πρωταρχικής σημασίας για την συναισθηματική των παιδιών. Μέσα στην οικογένεια τα παιδιά μαθαίνουν, να αγαπούν και να εκτιμούν τον εαυτό τους και τους άλλους, και να σχετίζονται,. Μαθαίνουν να εκφράζουν τα συναισθήματα τους και τις ανάγκες τους και να προστατεύουν τον εαυτό τους.
Στην συνάντηση της Τετάρτης θα συζητηθούν θέματα σχετικά με το bullying και με το πώς προστατεύουμε τα παιδιά μας μαθαίνοντας τα να προστατεύονται. Θα δοθεί χρόνος για να εκφραστούν ερωτήσεις και προβληματισμοί.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σύντομο βιογραφικό
Η Δάφνη Φιλίππου είναι ψυχοθεραπεύτρια, εμψυχώτρια ομάδων, Επίκουρος Καθηγήτρια κοινωνικής εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας .
Σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα και το στον τομέα της ψυχιατρικής,
ς και της ς φοιτητών και επαγγελματιών.
Μεγάλωσε τον γιό της και βοήθησε πολλούς γονείς να μεγαλώσουν τα δικά τους
παιδιά, βρίσκοντας απαντήσεις στα ερωτήματά τους, μέσα από τη συμμετοχή τους
στα βιωματικά σεμινάρια που εμψυχώνει από το 1985. Είναι των βιβλίων,«365 ημέρες γονιός», «205 βιωματικές ασκήσεις για την εμψύχωση ομάδων» και «ιστορίες για να ονειρεύεσαι παιχνίδια για να μεγαλώνεις»,που κυκλοφορούν από τις Καστανιώτης.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση