Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην   Χρυσή Ακτή Παναγιάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων των Σ στην περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγιάς .Αγχιάλου με σκοπό να αποτραπεί η πιθανότητα κατάπτωσης αυτών σε διερχόμενα οχήματα. Επίσης, ολοκληρώθηκε η τοιχίων αντιστήριξης σε δύο σημεία στην επαρχιακή οδό Αγ. Λαυρεντίου – Κάτω Λεχωνίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έργο διαπλάτυνσης καθισμένου οδοστρώματος στην παλαιά επαρχιακή οδό Βόλου-Φαρσάλων στην περιοχή του οικισμού Πέρδικας Αλμυρού.

Επίσης, εκτελούνται ασφαλρώσεις στο Πορταριάς – ς. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι καθαρισμοί πρανών σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Μαγνησίας, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα διενεργηθεί διαγράμμιση στην επαρχιακή οδό Σκοπέλου.

Σχετικά με την πορεία των τεχνικών έργων η Αεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα δήλωσε: «Αν και με ισχνά οικονομικά μέσα, υλοποιούνται τεχνικές εργασίες, αυτονόητες αλλά και ουσιαστικές, με το βλέμμα μας σμένο πάντα στην βελτίωση του οδικού δικτύου και παράλληλα της τουριστικής φυσιογνωμίας του τόπου μας. Προσπαθούμε με τα λίγα να κάνουμε πολλά.».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση