Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην   Χρυσή Ακτή Παναγιάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων των στην περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγιάς .Αγχιάλου με σκοπό να αποτραπεί η πιθανότητα κατάπτωσης αυτών σε διερχόμενα οχήματα. Επίσης, ολοκληρώθηκε η δημιουργία τοιχίων αντιστήριξης σε δύο σημεία στην επαρχιακή οδό Αγ. Λαυρεντίου – Κάτω Λεχωνίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έργο διαπλάτυνσης καθισμένου οδοστρώματος στην παλαιά επαρχιακή οδό Βόλου-Φαρσάλων στην περιοχή του οικισμού Πέρδικας Αλμυρού.

Επίσης, εκτελούνται ασφαλτοστρώσεις στο Πορταριάς – Ζαγοράς. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι καθαρισμοί πρανών σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Μαγνησίας, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα διενεργηθεί στην επαρχιακή οδό Σκοπέλου.

Σχετικά με την των τεχνικών έργων η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα δήλωσε: «Αν και με ισχνά οικονομικά μέσα, υλοποιούνται τεχνικές εργασίες, αυτονόητες αλλά και ουσιαστικές, με το βλέμμα μας στραμμένο πάντα στην βελτίωση του οδικού δικτύου και παράλληλα της τουριστικής φυσιογνωμίας του τόπου μας. Προσπαθούμε με τα λίγα να κάνουμε πολλά.».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση