Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην   Χρυσή Ακτή Παναγιάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς

Ολοκληρώθηκαν οι καθαίρεσης βράχων από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων των ΠΕΜΣ στην περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγιάς .Αγχιάλου με σκοπό να αποτραπεί η πιθανότητα κατάπτωσης αυτών σε διερχόμενα οχήματα. Επίσης, ολοκληρώθηκε η δημιουργία τοιχίων αντιστήριξης σε δύο σημεία στην επαρχιακή οδό Αγ. Λαυρεντίου – Κάτω Λεχωνίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έργο διαπλάτυνσης καθισμένου οδοστρώματος στην παλαιά επαρχιακή οδό Βόλου-Φαρσάλων στην περιοχή του οικισμού Πέρδικας Αλμυρού.

Επίσης, εκτελούνται στο οδικό δίκτυο Πορταριάς – Ζαγοράς. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι καθαρισμοί πρανών σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Μαγνησίας, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα διενεργηθεί διαγράμμιση στην επαρχιακή οδό Σκοπέλου.

Σχετικά με την πορεία των τεχνικών έργων η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα Κολυνδρίνη δήλωσε: «Αν και με ισχνά οικονομικά μέσα, υλοποιούνται τεχνικές εργασίες, αυτονόητες αλλά και ουσιαστικές, με το βλέμμα μας στραμμένο πάντα στην βελτίωση του οδικού δικτύου και παράλληλα της τουριστικής φυσιογνωμίας του τόπου μας. Προσπαθούμε με τα λίγα να κάνουμε πολλά.».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση