Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην   Χρυσή Ακτή Παναγιάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης βράχων από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων των ΠΕΜΣ στην περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγιάς Ν.Αγχιάλου με σκοπό να αποτραπεί η πιθανότητα κατάπτωσης αυτών σε διερχόμενα οχήματα. Επίσης, ολοκληρώθηκε η τοιχίων αντιστήριξης σε δύο σημεία στην επαρχιακή οδό Αγ. Λαυρεντίου – Κάτω Λεχωνίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται διαπλάτυνσης καθισμένου οδοστρώματος στην παλαιά επαρχιακή οδό Βόλου-Φαρσάλων στην περιοχή του οικισμού Πέρδικας Αλμυρού.

Επίσης, εκτελούνται ασφαλτοστρώσεις στο Πορταριάς – Ζαγοράς. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι καθαρισμοί πρανών σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Μαγνησίας, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα διενεργηθεί διαγράμμιση στην επαρχιακή οδό Σκοπέλου.

Σχετικά με την πορεία των τεχνικών έργων η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα δήλωσε: «Αν και με ισχνά οικονομικά μέσα, υλοποιούνται τεχνικές εργασίες, αυτονόητες αλλά και ουσιαστικές, με το βλέμμα μας στραμμένο πάντα στην βελτίωση του οδικού δικτύου και παράλληλα της τουριστικής φυσιογνωμίας του τόπου μας. Προσπαθούμε με τα λίγα να κάνουμε πολλά.».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέος Πρύτανης του Π.Θ. ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης #πρύτανηςΠανεπιστημίουΘεσσαλίας - https://t.co/i4FWLwv6PM -

  • Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας #ΔημήτρηςΚουτσούμπας - https://t.co/GZISPk1xLM -

  • Στην Αργαλαστή οι Νίκος Χαρδαλιάς και Σοφία Ζαχαράκη #ΔΗΜΤΟΝοτίουΠηλίου - https://t.co/9m8ETKTjgR -

"Αλιεύοντας" την είδηση