Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποξήλωσης ποδηλατοδρόμων
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποξήλωσης ποδηλατοδρόμων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποξήλωσης ποδηλατοδρόμων

Ολοκληρώθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου οι αποξήλωσης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στα σημεία όπου υπήρχαν στις ανατολικές συνοικίες της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα αποξηλώθηκαν τα στηθαία και τα κολονάκια που όριζαν τους ποδηλατοδρόμους και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ασφαλτόστρωσης. Οι πραγματοποιήθηκαν στις οδούς Δημητρίου Πολιορκητού, Περσέως, Εθνικής Αντιστάσεως.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στην οδό Ιάσονος στο κτίριο “” το οποίο μέχρι πρότινος το στεγαζόταν σε μη δημοτικό κτίριο. Με την μετεγκατάσταση του ο Βόλου περιορίζει μια σημαντική δαπάνη, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

ΚΕΠ

Τέλος αναφέρεται πως συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στην παιδική στο της Χιλιαδούς (Γιάννη Δήμου με Αγίου Βασιλείου).

Η Τεχνική Υπηρεσία έχει ολοκληρώσει την των παιχνιδιών από την παιδική , η οποία και κρίθηκε επικίνδυνη από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πλέον προχωρούν οι εργασίες, βάση της υφιστάμενης μελέτης, τοποθέτησης νέων παιχνιδιών ενώ παράλληλα υλοποιείται και η πλήρης ανάπλαση του χώρου ώστε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις και να είναι πιστοποιημένη.

Το αποτέλεσμα θα είναι μια σύγχρονη και κυρίως, ασφαλής παιδική χαρά για τα παιδιά και τους της πυκνοκατοικημένης περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση