Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποξήλωσης ποδηλατοδρόμων
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποξήλωσης ποδηλατοδρόμων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποξήλωσης ποδηλατοδρόμων

Ολοκληρώθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου οι εργασίες αποξήλωσης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στα σημεία όπου υπήρχαν ποδηλατόδρομοι στις ανατολικές συνοικίες της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα αποξηλώθηκαν τα στηθαία και τα κολονάκια που όριζαν τους ποδηλατοδρόμους και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης. Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στις οδούς Δημητρίου Πολιορκητού, Περσέως, Εθνικής Αντιστάσεως.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στην οδό Ιάσονος στο κτίριο “Αχίλλειον” το οποίο μέχρι πρότινος το ΚΕΠ στεγαζόταν σε μη δημοτικό κτίριο. Με την μετεγκατάσταση του ΚΕΠ ο περιορίζει μια σημαντική δαπάνη, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

ΚΕΠ

Τέλος αναφέρεται πως συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στην παιδική χαρά στο της Χιλιαδούς (Γιάννη Δήμου με Αγίου Βασιλείου).

Η Τεχνική Υπηρεσία έχει ολοκληρώσει την αποξήλωση των παιχνιδιών από την παιδική χαρά, η οποία και κρίθηκε επικίνδυνη από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πλέον προχωρούν οι εργασίες, βάση της υφιστάμενης μελέτης, τοποθέτησης νέων παιχνιδιών ενώ παράλληλα υλοποιείται και η πλήρης ανάπλαση του χώρου ώστε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις και να είναι πιστοποιημένη.

Το θα είναι μια σύγχρονη και κυρίως, ασφαλής παιδική χαρά για τα παιδιά και τους γονείς της πυκνοκατοικημένης περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση