Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στους ΟΤΑ Μαγνησίας
Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στους ΟΤΑ Μαγνησίας

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στους ΟΤΑ Μαγνησίας

Χωρίς προβλήματα και με ομαλή ροή ολοκληρώθηκαν  οι  εκλογικές  υποχρεώσεις των  δημοτικών υπαλλήλων  του Βόλου, τελευταία ημέρα  των εκλογών στους ΟΤΑ Μαγνησίας, διαδικασία η οποία ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα, σύμφωνα με τον  απερχόμενο Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου κι εκ νέου υποψήφιος Γιώργο   Μαγιάκο , ο οποίος είπε:«Από το πρωί υπάρχει ομαλή ροή και η διαδικασία από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα».

Χθες και σήμερα ψηφίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ψήφισαν οι εργαζόμενοι στους υπόλοιπους ΟΤΑ του Νομού.

Δικαίωμα ψήφου έχουν περίπου 1.400 εργαζόμενοι αορίστου και μόνιμοι, οι οποίοι θα κληθούν να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, αντιπροσώπους στην ΠΟΕ – ΟΤΑ και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Να σημειωθεί ότι στις εκλογές για το Δ.Σ. του Συλλόγου κατέρχονται τέσσερα ψηφοδέλτια. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 4.00 το απόγευμα και τα πρώτα συνδυασμών αναμένονται το βράδυ.

Εν τω μεταξύ, μετά την ολοκλήρωση της  καταμέτρησης των ψήφων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας, προκύπτει ότι στις εκλογές ψήφισαν 900 άτομα, βρέθηκαν 23 άκυρα και 21 λευκά ψηφοδέλτια και από τα 856 έγκυρα έλαβαν:

Το ενιαίο ψηφοδέλτιο «Απόστολος Πλαγεράς» έλαβε 379 ψήφους και πέντε έδρες, η ΔΑΣ ΟΤΑ 367 ψήφους και πέντε έδρες, η Ριζοσπαστική Ενότητα 93 ψήφους και μια έδρα και  το ΚΙΝΗΜΑ ΟΤΑ 17 ψήφους και καμία έδρα.

Για εκπροσώπηση στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, δώδεκα έδρες εκλέγει ο ΟΤΑ για την Ομοσπονδία ΟΤΑ. Συγκεκριμένα, ψήφισαν 866, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 817 , ενώ βρέθηκαν 19 λευκά και 30 άκυρα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση