Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στους ΟΤΑ Μαγνησίας
Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στους ΟΤΑ Μαγνησίας

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στους ΟΤΑ Μαγνησίας

Χωρίς προβλήματα και με ομαλή ροή ολοκληρώθηκαν  οι  εκλογικές  υποχρεώσεις των  δημοτικών υπαλλήλων  του Βόλου, τελευταία ημέρα  των εκλογών στους Μαγνησίας, διαδικασία η οποία ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα, σύμφωνα με τον  απερχόμενο Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου κι εκ νέου υποψήφιος Γιώργο   Μαγιάκο , ο οποίος είπε:«Από το πρωί υπάρχει ομαλή ροή και η διαδικασία από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα».

Χθες και σήμερα ψηφίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ψήφισαν οι εργαζόμενοι στους υπόλοιπους του Νομού.

Δικαίωμα ψήφου έχουν περίπου 1.400 εργαζόμενοι αορίστου και μόνιμοι, οι οποίοι θα κληθούν να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Μαγνησίας, αντιπροσώπους στην ΠΟΕ – και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Να σημειωθεί ότι στις εκλογές για το Δ.Σ. του Συλλόγου κατέρχονται τέσσερα ψηφοδέλτια. Οι θα κλείσουν στις 4.00 το απόγευμα και τα πρώτα αποτέλεσμα συνδυασμών αναμένονται το βράδυ.

Εν τω μεταξύ, μετά την ολοκλήρωση της  καταμέτρησης των ψήφων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας, προκύπτει ότι στις εκλογές ψήφισαν 900 άτομα, βρέθηκαν 23 άκυρα και 21 λευκά ψηφοδέλτια και από τα 856 έγκυρα έλαβαν:

Το ενιαίο ψηφοδέλτιο «Απόστολος Πλαγεράς» έλαβε 379 ψήφους και πέντε έδρες, η 367 ψήφους και πέντε έδρες, η Ριζοσπαστική Ενότητα 93 ψήφους και μια έδρα και  το ΚΙΝΗΜΑ ΟΤΑ 17 ψήφους και καμία έδρα.

Για εκπροσώπηση στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, δώδεκα έδρες εκλέγει ο Σύλλογος ΟΤΑ Μαγνησίας για την Πανελλήνια Ομοσπονδία ΟΤΑ. Συγκεκριμένα, ψήφισαν 866, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 817 , ενώ βρέθηκαν 19 λευκά και 30 άκυρα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση