Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στους ΟΤΑ Μαγνησίας
Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στους ΟΤΑ Μαγνησίας

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στους ΟΤΑ Μαγνησίας

Χωρίς προβλήματα και με ομαλή ροή ολοκληρώθηκαν  οι  εκλογικές  υποχρεώσεις των  δημοτικών υπαλλήλων  του Βόλου, τελευταία ημέρα  των εκλογών στους , διαδικασία η οποία ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα, σύμφωνα με τον  απερχόμενο Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου κι εκ νέου υποψήφιος Γιώργο   Μαγιάκο , ο οποίος είπε:«Από το πρωί υπάρχει ομαλή ροή και η διαδικασία από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα».

Χθες και σήμερα ψηφίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ψήφισαν οι εργαζόμενοι στους υπόλοιπους του Νομού.

Δικαίωμα ψήφου έχουν περίπου 1.400 εργαζόμενοι αορίστου και μόνιμοι, οι οποίοι θα κληθούν να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων , αροσώπους στην Π και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Να σημειωθεί ότι στις εκλογές για το Δ.Σ. του Συλλόγου κατέρχονται τέσσερα ψηφοδέλτια. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 4.00 το απόγευμα και τα πρώτα αποτέλεσμα συνδυασμών αναμένονται το βράδυ.

Εν τω μεταξύ, μετά την ολο της  καταμέτρησης των ψήφων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας, προκύπτει ότι στις εκλογές ψήφισαν 900 άτομα, βρέθηκαν 23 άκυρα και 21 λευκά ψηφοδέλτια και από τα 856 έγκυρα έλα:

Το ενιαίο ψηφοδέλτιο «Απόστολος Πλαγεράς» έλαβε 379 ψήφους και πέντε έδρες, η 367 ψήφους και πέντε έδρες, η Ριζοσπαστική Ενότητα 93 ψήφους και μια έδρα και  το ΚΙΝΗΜΑ ΟΤΑ 17 ψήφους και καμία έδρα.

Για εκπροσώπηση στην Π-ΟΤΑ, δώδεκα έδρες εκλέγει ο Σύλλογος ΟΤΑ Μαγνησίας για την Πανελλήνια Ομοσπονδία ΟΤΑ. Συγκεκριμένα, ψήφισαν 866, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 817 , ενώ βρέθηκαν 19 λευκά και 30 άκυρα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση