Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ολοκληρώνεται και παραδίδεται το έργο ασφαλτόστρωσης οδών Στεφανοβικείου
Ολοκληρώνεται και παραδίδεται το έργο ασφαλτόστρωσης οδών  Στεφανοβικείου

Ολοκληρώνεται και παραδίδεται το έργο ασφαλτόστρωσης οδών Στεφανοβικείου

Το έργο με τίτλο «Ασφλρώσεις οδών Τ.Δ. Στεφνοβικείου (Ασφαλτόστρωση δρόμου από αποθήκες Συνεταιρισμού – του Τ.Δ. Στεφανοβικείου) Δήμου ς», και προϋπολογισμού δαπάνης 1.600.000,00 Ευρώ, ολοκληρώνεται και παραδίδεται άμεσα, στις αρχές του έτους 2016, στην του Στεφανοβικείου, μετά από διάφορα προτα που προέκυψαν στην πορεία εκτέλεσης του.

Είναι ένα έργο που ξεκίνησε (συμβασιοποιήθηκε στις 28.05.2010) με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής του πρώην Δήμου ς, μετά από απαίτηση των κατοίκων του Στεφανοβικείου, από τον τότε δήμαρχο Αθανάσιο Παπαδήμα, ο οποίος κατέβαλε έντονες προσπάθειες για την ένταξη χρηματοδότησης του, αφού μόνο με χρηματοδότηση θα μπορούσε να υλοποιηθεί η κατασκευή του.

Η Δημοτική Αρχή, ο δήμαρχος Δημήτριος ασίκας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτριος Παλληκάρης, σε συν με την Διευθύνουσα Υπηρεσία και συγκεκριμένα την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την ολοκλήρωσή του, πιέζοντας την ανάδοχο εταιρεία στην κατεύθυνση αυτή, μέσω δρομολόγησης διαδικασιών όπως ειδικές προσκλήσεις, διαδικασία έκπτωσης αναδόχου κ.λπ.

Ο δήμαρχος ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτριο Παλληκάρη καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τις συντονισμένες προσπάθειές τους και την συνεχή παρακολούθηση και επαγρύπνηση του έργου, προκειμένου αυτό να ολοκληρωθεί και να μην αναγκαστεί ο Δήμος να το αποπληρώσει με ιδίους πόρους (επιστροφή χρημάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω μη ολοκλήρωσης του μέχρι τέλους του έτους), γεγονός που θα επιβάρυνε δυσβάσταχτα τον Δήμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση