Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Με βσικό θέμ την προκήρυξη νέου πρόχειρου διαγωνισμού για τοποθέτηση μεταλλικής πέργκολας σε κοινόχρηστους χώρους στο Βόλο, συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι η .

Το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στην αναγκαιότητα της εκτέλεσης έργων χρηματοδοτούμενων από ΕΣΠΑ λόγω ολοκλήρωσης της αποπληρωμής του προγράμματος έως 31-12-2015.

Στην Οικονομική θα εγκριθεί το πρακτικό του άγονου διαγωνισμού και θα ληφθεί απόφαση επανακατάρτισης των όρων Διακήρυξης Πρόχειρου δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθεια του ΥΠΡΓΟ 3: «Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής πέργκολας στους κοινόχρηστους χώρους των Ο.Τ. 3058 & Ο.Τ. 1424-1444, στο Βόλο»,

Ο του έργου είναι 43.296 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και η χρηματοδότηση της προμήθειας είναι από το ΕΣΠΑ-Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου με συγχρηματοδότηση από το Α».

Τέλος, η θα λάβει απόφαση για την κατάρτιση όρων ς και την έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της «Προμήθειας φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων τύπου LED στα πλαίσια πιλοτικού προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικού φωτισμού στο ” προϋπολογισμού 73.800 €, με .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση