Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Με βασικό θέμα την προκήρυξη νέου πρόχειρου διαγωνισμού για τοποθέτηση μεταλλικής πέργκολας σε κοινόχρηστους χώρους στο Βόλο, συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι η Επιτροπή .

Το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στην αναγκαιότητα της εκτέλεσης έργων χρηματοδοτούμενων από λόγω ολοκλήρωσης της αποπληρωμής του προγράμματος έως 31-12-2015.

Στην θα εγκριθεί το πρακτικό του άγονου διαγωνισμού και θα ληφθεί επανακατάρτισης των όρων Διακήρυξης Πρόχειρου δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθεια του ΥΠΟΕΡΓΟ 3: «Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής πέργκολας στους κοινόχρηστους χώρους των Ο.Τ. 3058 & Ο.Τ. 1424-1444, στο Βόλο»,

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 43.296 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και η χρηματοδότηση της προμήθειας είναι από το -Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου με συγχρηματοδότηση από το ΕΤΠΑ».

Τέλος, η Επιτροπή θα λάβει απόφαση για την όρων διακήρυξης και την έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της «Προμήθειας φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων τύπου LED στα πλαίσια πιλοτικού προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικού φωτισμού στο Δήμο Βόλου” προϋπολογισμού 73.800 €, με ΦΠΑ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση