Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Με βασικό θέμα την νέου πρόχειρου διαγωνισμού για τοποθέτηση μεταλλικής πέργκολας σε κοινόχρηστους χώρους στο Βόλο, συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή .

Το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στην αναγκαιότητα της εκτέλεσης έργων χρηματοδοτούμενων από ΕΣΠΑ λόγω ολοκλήρωσης της αποπληρωμής του προγράμματος έως 31-12-2015.

Στην Οικονομική θα εγκριθεί το πρακτικό του άγονου διαγωνισμού και θα ληφθεί απόφαση επανακατάρτισης των όρων Διακήρυξης Πρόχειρου δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθεια του ΥΠΟΕΡΓΟ 3: «Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής πέργκολας στους κοινόχρηστους χώρους των Ο.Τ. 3058 & Ο.Τ. 1424-1444, στο Βόλο»,

Ο του έργου είναι 43.296 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και η της προμήθειας είναι από το ΕΣΠΑ-Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου με συγχρηματοδότηση από το ΕΤΠΑ».

Τέλος, η θα λάβει απόφαση για την κατάρτιση όρων διακήρυξης και την έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της «Προμήθειας φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων τύπου LED στα πλαίσια πιλοτικού προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικού φωτισμού στο Δήμο Βόλου” προϋπολογισμού 73.800 €, με ΦΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

  • Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής για το έτος 2021 (Καν. Ε.Ε. 1257/99  «Δάσωση Γεωργικών Γαιών») - https://t.co/v5wAoL0A1Y… -

  • Η Νίκη Βόλου στηρίζει το έργο της «Φλόγας» - https://t.co/Q8sbxZk9e2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση