Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Οικονομική ενίσχυση Δομών Υγείας και Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Μαγνησίας
Οικονομική ενίσχυση Δομών Υγείας και Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Μαγνησίας

Οικονομική ενίσχυση Δομών Υγείας και Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Μαγνησίας

Ο Συνδυασμός «ΜΑΝΗΣΙΑ 2025», οι  ανεξάρτητοι επιμελητηριακοί σύμβουλοι  και οι επιμελητηριακοί σύμβουλοι Τσατλακίδης Δημήτριος και Γεωργατζής Βασίλειος απέστειλαν σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 επιστολή προς το , υπόψη διευθυντή, ΔΣ Επιμελητηρίου, Διοικητική Επιτροπή, πρόεδρο , με θέμα: «Οικονομική ενίσχυση Δομών Υγείας και Σωμάτων Ασφαλείας Ν.».

Στην επιστολή αναφέρεται :

«Ο Συνδυασμός μας «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025», οι Ανεξάρτητοι Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι, και οι Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι Τσατλακίδης Δημήτριος και Γεωργατζής Βασίλειος ομόφωνα, διαβλέποντας τις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν σε Πανελλαδικό επίπεδο αφενός, και τις πραγματικά τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλουν οι Λειτουργοί της Δημόσιας Υγείας αλλά και οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καταθέτει στο την εξής πρόταση:

  • Οικονομική Ενίσχυση υ 20.000€

  • (Αστυνομία, Λιμενικό κτλ) 20.000€

  • Περιφερειακές Δομές Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων (Κέντρα Υγείας, Αστυνομικά τμήματα κτλ) 20.000€

Θεωρούμε ότι ο επιχειρηματικός κόσμος θα πρέπει να συμβάλλει αποφασιστικά στις δύσκολες αυτές στιγμές, γνωρίζοντας όλοι ότι στόχος των επιχειρήσεων δεν είναι μόνο το κέρδος αλλά και η συνεχής προσπάθεια να βρίσκεται το δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η επιστολή αυτή είναι ανοιχτή και περιμένουμε κι άλλους Επιμελητηριακούς Συμβούλους να την προσυπογράψουν.

Είμαστε βέβαιοι ότι η καθυστέρηση στην οικονομική ενίσχυση αυτών των φορέων θα αντικατασταθεί με μια γρήγορη, άμεση και αποτελεσματική απόφαση.

Τέλος ο Συνδυασμός μας συγχαίρει τον Πρόεδρο Σωτήρη Γιαννακόπουλο προσωπικά και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Λάρισας για την αντίστοιχη πρωτοβουλία που έλα πρώτοι και έδειξαν την κατεύθυνση και προς τους άλλους. Χίλια μπράβο!

Οι σύμβουλοι: Πλαστάρας Τρύφων, Πλαστάρας Ελευθέριος, Μαουσίδης Σεραφείμ, Πελεκούδας Κωνσταντίνος, Μίχας Δημήτριος, Πατσής Νικόλαος, Γκαμπλιά Παρασκευή, Τόρης Γεώργιος, Σταυρίδης Αθανάσιος, Νικολός Νεκτάριος, Φόβος Ιωάννης, Χριστοφή Ζωγραφούλα, Σαββάκης Αριστείδης, Τσατλακίδης Δημήτριος, Γεωργατζής Βασίλειος».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση