Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Διαγωνισμός για χημικές τουαλέτες στις λαϊκές και τις ακτές
Διαγωνισμός για χημικές τουαλέτες στις λαϊκές και τις ακτές

Διαγωνισμός για χημικές τουαλέτες στις λαϊκές και τις ακτές

Με 12 θέματα συζήτησης, συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στη 1.00 το μεσημέρι, η Επιτροπή του Δήμου , που θα λάβει για της μελέτης (τεχνική , ενδεικτικός προϋπολογισμός, τεχνικές προδιαγραφές, συγγραφή υποχρεώσεων) και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας “Μίσθωση χημικών τουαλετών για τις ανάγκες των λαϊκών αγορών διάρκειας ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης & του προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες από την 1-6-2016 έως 15-9-2016” συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 66.930,45 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Επίσης, θα υποβληθεί πρακτικού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της εργασίας “Απομαγνητοφώνηση – επεξεργασία – σελιδοποίηση και βιβλιοδεσία των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής & της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ετών 2014 και 2015 ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 70.848 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Επιπλέον , θα εγκριθεί η υποβολή πρακτικού δημοσίου ανοικτού διαγωνισμού για την Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών για τις ανάγκες των Διευθύνσεων του Δήμου και θα εγκριθεί το της μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση κτιρίου για τη και λειτουργία του Γ’ Παραρτήματος ΚΑΠΗ στη Βόλου.

Τέλος, θα εγκριθεί το δημοπρασίας για την εκμίσθωση έκτασης 500 τ.μ. στη θέση “Αηδονάκι” του οικισμού Χανίων της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας Δ.Ε. Αγριάς, για την εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση