Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Οικειοθελώς σε καραντίνα η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ
Οικειοθελώς σε καραντίνα η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ

Οικειοθελώς σε καραντίνα η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ

Οικειοθελώς σε καραντίνα τέθηκε η , δεδομένου ότι ο γιος της βρέθηκε θετικός  στον SARS COV-2.

Αν και η κα Κολυνδρίνη υπεβλήθη  σε τεστ με  αρνητικό αποτέλεσμα , επέλεξε να θέσει τον εαυτό της σε καραντίνα, για λόγους προστασίας.

Με ανάρτησή της σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι: “Στο πλαίσιο της ειλικρινούς και εναργούς σχέσης που έχουμε κτίσει όλα τα χρόνια που συμπορευόμαστε , νοιώθω την ανάγκη να σας ενημερώσω η ίδια για ένα νέο δεδομένο που προέκυψε. Ο γιός μου ο Απόστολος , μετά από υποβολή σε τεστ covid 19,  επιβεβαιώθηκε σήμερα ως θετικός στον κορωναϊο ,γεγονός που πάραυτα με οδήγησε στο να υποβληθώ και εγώ σε εξέταση,  παρότι ο Απόστολος διαβιεί σε δικό του χώρο, η οποία κατέδειξε ότι είμαι ΑΡΝΗΤΙΚΗ στον κορωναϊό . Ωστόσο για λόγους προληπτικούς και με απόλυτη υπευθυνότητα απέναντί σας, θέτω τον εαυτό μου σε αυτοπεριορισμό για τις επόμενες μέρες”.

“Ο Απόστολος έχει ήπια συμπτώματα , είναι καλά , είναι εντελώς απομονωμένος και σύντομα θα τελειώσουν όλα και για όλους. Ευχαριστώ μέσα από την μου την κλινική ΑΝΑΣΑ , το ιατρικό και και ιδιαίτερα το που με ευγένεια, ήθος, επιστημοσύνη και διακριτικότητα χειρίστηκαν για άλλη μια φορά ένα θέμα μου από την αρχή του μέχρι και το τέλος Υγεία και προσοχή. Μην υποτιμάτε τον κίνδυνο. Είναι εδώ  φοράτε μάσκα και φερθείτε σα να νοσείτε στις μεταξύ σας επαφές . Στη Σόφια που σπουδάζει ο μικρός μου γιος οι συνθήκες είναι τραγικές . Επιστρατεύονται φοιτητές της Ιατρικής να παρέχουν σε ημιθανείς ,ενώ το σύστημα Υγείας τους έχει μπλοκάρει εντελώς .Επιτάσσουν για ασθενοφόρα ταξί και λεωφορεία . Σας ευχαριστώ πολύ.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση