Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Οικειοθελώς σε καραντίνα η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ
Οικειοθελώς σε καραντίνα η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ

Οικειοθελώς σε καραντίνα η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ

Οικειοθελώς σε καραντίνα τέθηκε η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ Δωροθέα Κολυνδρίνη, δεδομένου ότι ο γιος της βρέθηκε θετικός  στον COV-2.

Αν και η κα Κολυνδρίνη υπεβλήθη  σε τεστ με  αρνητικό , επέλεξε να θέσει τον εαυτό της σε καραντίνα, για λόγους προστασίας.

Με ανάρτησή της σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι: “Στο πλαίσιο της ειλικρινούς και εναργούς σχέσης που έχουμε κτίσει όλα τα χρόνια που συμπορευόμαστε , νοιώθω την ανάγκη να σας ενημερώσω η ίδια για ένα νέο δεδομένο που προέκυψε. Ο γιός μου ο Απόστολος , μετά από υποβολή σε τεστ 19,  επιβεβαιώθηκε σήμερα ως θετικός στον κορωναϊο ,γεγονός που πάραυτα με οδήγησε στο να υποβληθώ και εγώ σε εξέταση,  παρότι ο Απόστολος διαβιεί σε δικό του χώρο, η οποία κατέδειξε ότι είμαι ΑΡΝΗΤΙΚΗ στον κορωναϊό . Ωστόσο για λόγους προληπτικούς και με απόλυτη υπευθυνότητα απέναντί σας, θέτω τον εαυτό μου σε αυτοπεριορισμό για τις επόμενες μέρες”.

“Ο Απόστολος έχει ήπια συμπτώματα , είναι καλά , είναι εντελώς απομονωμένος και σύντομα θα τελειώσουν όλα και για όλους. Ευχαριστώ μέσα από την μου την κλινική ΑΝΑΣΑ , το ιατρικό και και ιδιαίτερα το που με ευγένεια, ήθος, επιστημοσύνη και διακριτικότητα χειρίστηκαν για άλλη μια φορά ένα θέμα μου από την αρχή του μέχρι και το τέλος Υγεία και προσοχή. Μην υποτιμάτε τον κίνδυνο. Είναι εδώ  φοράτε μάσκα και φερθείτε σα να νοσείτε στις μεταξύ σας επαφές . Στη που σπουδάζει ο μικρός μου γιος οι συνθήκες είναι τραγικές . Επιστρατεύονται φοιτητές της Ιατρικής να παρέχουν πρώτες βοήθειες σε ημιθανείς ,ενώ το σύστημα Υγείας τους έχει μπλοκάρει εντελώς .Επιτάσσουν για ταξί και λεωφορεία . Σας ευχαριστώ πολύ.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση