Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΟΕΒΕΜ: Μένουμε σπίτι. Στηρίζουμε τοπικές επιχειρήσεις
ΟΕΒΕΜ: Μένουμε σπίτι. Στηρίζουμε τοπικές επιχειρήσεις

ΟΕΒΕΜ: Μένουμε σπίτι. Στηρίζουμε τοπικές επιχειρήσεις

Η Ομοσπονδί Επγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (Μ) καλεί όλους τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά, τα τοπικά προϊόντα, τις θέσεις ς και την τοπική οικονομία! Πρέπει να στηρίξουμε την τοπική αγορά και μπορούμε να το κάνουμε! Είναι επιλογή μας να είμαστε σύμμαχοι των τοπικών επιχειρήσεων.

Μην ξεχνάτε! Οι τοπικές επιχειρήσεις πώλησης τροφίμων, όπως παντοπωλεία, περίπτερα, καφέ και μαγαζιά διάθεσης τροφίμων take away, αρτοποιεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, κυλικεία δημοτικών σχολείων κ.ά., βρίσκονται σε λειτουργία. Στη γειτονιά σας θα βρείτε σημεία πώλησης αγαθών, από όπου μπορείτε να προμηθεύεστε ό,τι χρειάζεστε, δίνοντας ανάσα και δύναμη σε αυτούς τους και τους υπαλλήλους τους να συνεχίσουν τον αγώνα της επιβίωσής τους.

Προσοχή! Στις του Νομού Μαγνησίας, υπάρχει η δυνατότητα παραγγελιών είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά. Με αυτό τον τρόπο η εξυπηρέτηση σας από το , ενόψει του τοπικού lockdown είναι εφικτή και οι παραγγελίες σας θα φτάνουν με ασφάλεια στην πόρτα σας. Οι ανακοινώσεις λειτουργίας των τοπικών επιχειρήσεων και του τρόπου εξυπηρέτησης των καταναλωτών είναι συνεχείς ενόψει της υγειονομικής ς.

Ανοίξτε την αγκαλιά σας στον επιχειρηματία και τον εργαζόμενο της διπλανής πόρτας και στηρίξτε την τοπική αγορά. Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις του Ν.Μαγνησίας και της γειτονιάς μας χρειάζονται αυτή τη περίοδο τη στήριξη όλων μας. Μην επιτρέψετε να κλείσουν άλλες τοπικές επιχειρήσεις. Κάθε επιχείρηση που κλείνει σημαίνει πως μία ή και περισσότερες οικογένειες βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο. Ένα λουκέτο σήμερα, θα φέρει κι άλλα αύριο.

Επιβάλλεται η έμπρακτη τη στιγμή που η επιστροφή στην κανονικότητα, δυστυχώς, καθυστερεί. Το καταναλωτικό κοινό πρέπει να σκεφτεί και να στηρίξει τους τοπικούς επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους, αλλά και τους εργαζόμενους, την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Η κοινωνία και η αγορά αποτελούν βασικούς πυλώνες τις τοπικής οικονομίας.

Μένουμε ! Στηρίζουμε την τοπική αγορά. Στηρίζουμε τα τοπικά προϊόντα! Στηρίζουμε την τοπική οικονομία. Στηρίζουμε το σπίτι μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση