Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΟΕΒΕΜ: Δωρεά ψυγείου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας
ΟΕΒΕΜ: Δωρεά ψυγείου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας

ΟΕΒΕΜ: Δωρεά ψυγείου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) κάνει πράξη την πρόθεσή της για στήριξη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Δομών Υγείας του Νομού Μαγνησίας. Σε συνέχεια των δράσεων στήριξης των Δομών Υγείας της Μαγνησίας, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε δωρεά, σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, ένα ψυγείο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας.

Το ψυγείο θα χρησιμοποιηθεί για τους υπαλλήλους του Σώματος. Κάθε βοήθεια γι' αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους προς όφελος των συμπολιτών μας και του φυσικού πλούτου της χώρας, είναι πολύτιμη και αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης.

Παρόντες στην από την ΟΕΒΕΜ ήταν ο πρόεδρος , ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Λαλίτσας, το μέλος Γεώργιος Γκάλιος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας και του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Βόλου & Περιχώρων Απόστολος Τσούπρος.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας παρόντες ήταν ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας Πύραρχος Νικόλαος Μητσογιάννης, ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Μαγνησίας Απόστολος Κουφογεώργος και οι της 24ωρης βάρδιας.

Η δράση αυτή ξεκίνησε με την ώθηση από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας και Τμήματος Υπηρεσιών Επιμελητηρίου Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδη, ο οποίος είχε επικοινωνία και ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστών Μαγνησίας Απόστολο Κουφογεώργο, για την άμεση ανάγκη ενός ψυγείου. Ο πρόεδρος Σεραφείμ Μαουσίδης ενημέρωσε με την σειρά του την της ΟΕΒΕΜ και ολοκληρώθηκε η δωρεά.

Η ΟΕΒΕΜ βρίσκεται και θα είναι πάντα κοντά στα Σώματα Ασφαλείας, στις Δομές Υγείας, σε κάθε φορέα του Νομού Μαγνησίας, προκειμένου να βοηθάει και να υποστηρίζει τις ανάγκες τους. Η λειτουργία και η δράση της Ομοσπονδίας δεν περιορίζεται στο Συνδικαλιστικό πλαίσιο, αλλά αγκαλιάζει όλη την κοινωνία.

Συνάντηση προέδρου ΔΕΥΑΜΒ με ΟΕΒΕΜ &

Σύνδεσμο Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Βόλου & Περιχώρων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 συνάντηση της ΟΕΒΕΜ και του Συνδέσμου Υδραυλικών Μαγνησίας με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργο Τόρη, στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ.

Παρόντες εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ ήταν ο πρόεδρος , η γεν. γραμματέας Δωροθέα Καναβιτσά, το μέλος Γεώργιος Γκάλιος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας και του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης.

Από τη Διοίκηση του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Βόλου & Περιχώρων, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Απόστολος Τσούπρος, ο γεν. γραμματέας Μάνθος Κοντάκης,  ο αναπλ. γεν. γραμματέας Δημήτριος Σαμπάνογλου και το μέλος Αθανάσιος Σκούρας.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί συνέχεια της ς που πραγματοποίησε η ΟΕΒΕΜ με το Σύνδεσμο Υδραυλικών λίγες ημέρες πριν.

Ο κλάδος των υδραυλικών αντιμετωπίζει καθημερινά σοβαρά προβλήματα εκτέλεσης υδραυλικών και θερμικών εργασιών από μη αδειούχους πιστοποιημένους υδραυλικούς.

Συνεπώς εκτελούνται εργασίες χωρίς ασφάλεια και ενισχύεται ο αθέμιτος ανταγωνισμός. Αυτή η κατάσταση φυσικά, αντιπαρατίθεται με την ισχύουσα νομοθεσία και οι εργασίες μη αδειούχων πιστοποιημένων υδραυλικών δεν φέρουν καμία εγγύηση.

Βάσει νόμου μετά την ολο μιας υδραυλικής – θερμικής εργασίας, είναι υποχρεωτική η έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης Καλής Εκτέλεσης Εργασιών, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από τον Αδειούχο Πιστοποιημένο Υδραυλικό.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης  άκουσε με προσοχή τα προβλήματα του κλάδου των υδραυλικών και τους κινδύνους που επιφυλάσσει η εκτέλεση υδραυλικών και θερμικών έργων από μη αδειούχους υδραυλικούς.

Οι αρμόδιοι της ΔΕΥΑΜΒ θα κινηθούν με κάθε νομιμότητα και θα είναι στο πλευρό του Συνδέσμου και των μελών του.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας ευχαρίστησε  τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργο Τόρη, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα συνάντησης από κοινού με το Σύνδεσμο των Θερμικών Υδραυλικών Βόλου. Επίσης, επισημαίνει: «Είναι συχνό το φαινόμενο εκτέλεσης εργασιών στους τεχνικούς κλάδους από μη Αδειούχους Πιστοποιημένους Επαγγελματίες. Η όμως με μη αδειούχους εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά μας. Εφιστούμε την προσοχή στους να ζητούν την επαγγελματική άδεια των υδραυλικών, των ηλεκτρολόγων, των ψυκτικών. Τα Σωματεία στο Νομό  αναρτούν καθημερινά λίστες με τα μέλη τους στον Τοπικό Τύπο. Παρακολουθήστε και μείνετε ασφαλείς. Μην επιτρέπεται στην κρίση που διανύουμε να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή μας. Η ΟΕΒΕΜ είναι πάντα δίπλα στα -μέλη της και στους επιχειρηματίες του νομού και θα εργάζεται πάντα για το καλό όλης της κοινωνίας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση