Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΟΕΒΕΜ: Αναγκαία επιπρόσθετα μέτρα για την αντιμετώπιση και των οικονομικών συνεπειών της υγειονομικής κρίσης
ΟΕΒΕΜ: Αναγκαία επιπρόσθετα μέτρα για την αντιμετώπιση και των οικονομικών συνεπειών της υγειονομικής κρίσης

ΟΕΒΕΜ: Αναγκαία επιπρόσθετα μέτρα για την αντιμετώπιση και των οικονομικών συνεπειών της υγειονομικής κρίσης

Αυτά περιλαμβάνουν:

1. Νέες ρυθμίσεις διαγραφής υποχρεώσεων για τις πληττόμενες μικρές επιχειρήσεις που ήδη συγκεντρώνουν ένα πολύμηνο και πολυεπίπεδο κόστος, το οποίο επιβαρύνει δραματικά τη τους.

2. Περαιτέρω ενίσχυση της ς των επιχειρήσεων μέσα από ευρύτερα άμεσων επιχορηγήσεων δεδομένου ότι η έκταση και ο τύπος των υφιστάμενων μέτρων δεν επαρκούν για την κάλυψη των κρίσιμων αναγκών.

3. Άμεσα ένα λειτουργικό σχέδιο για το σημαντικό ζήτημα παράτασης πληρωμής των επιταγών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LOCKDOWN

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους το δεύτερο κύμα κλεισίματος επιχειρήσεων.

Ήταν κάτι που σαν Ομοσπονδία το είχαμε τονίσει πολλές φορές, δηλαδή ότι η κατάσταση θα οδηγούσε σε ένα δεύτερο κλείσιμο επιχειρήσεων. Θα πρέπει άμεσα η Κυβέρνηση, εκτός από το κλείσιμο των επιχειρήσεων, να εφαρμόσει αποζημίωσης των επαγγελματιών από την πρώτη κιόλας εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου του lockdown, έτσι ώστε να μην μείνουν εκτεθειμένοι οι ελεύθεροι που αναγκαστικά λόγω της απόφασης της Κυβέρνησης θα κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, και επίσης να έρθει σε επαφή με τα Συνδικαλιστικά μας όργανα, έτσι ώστε όλοι μαζί να δούμε την επόμενη μέρα.

Θα πρέπει να εφαρμοσθούν μέτρα που να έχουν σχέση με την στήριξη των επιχειρήσεων τόσο σε οικονομικό όσο και σε φορολογικό και ασφαλιστικό επίπεδο, έτσι ώστε να μην υπάρχει οριστικό κλείσιμο των επιχειρήσεων, εκτίναξη της ς και μείωση εισοδημάτων.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας βρίσκεται πάντα στις επάλξεις των αγώνων για στήριξη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και των Επαγγελματιών που αροσωπεύουν αυτά και είμαστε πάντα στη διάθεση κάθε αρμόδιου να συζητήσουμε για το μας μετά το άνοιγμα των επιχειρήσεών μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση