Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Όχι Καμμένου σε κυβέρνηση συγκάλυψης
Όχι Καμμένου σε κυβέρνηση συγκάλυψης

Όχι Καμμένου σε κυβέρνηση συγκάλυψης

Οι δε θα συνεργαστούν με τη ΝΔ η οποία μετατράπηκε  από τον Αντώνη  Σαμαρά σε «συνήγορο υπεράσπισης» του ΠΑΣΟΚ τόνισε  σήμερα από τον Βόλο  ο πρόεδρος των Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος  επισήμανε ότι οι εκλογές  θα αποτελέσουν την καθοριστική πορεία της χώρας μετά τη συμφωνία, η οποία ήρθε σε αντάλλαγμα του σχεδίου που είχε ετοιμαστεί κι επιβλήθηκε στην Ελλάδα εκβιαστικά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι εξαρχής είχε συμφωνηθεί ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις που έγιναν, παρά μόνο στη συμφωνία και σχετικά ερωτηθείς υπογράμμισε ότι από τη μία υπήρχε μία συμφωνία – αυτή που υπεγράφη κι από την άλλη η καταστροφή της Ελλάδος.

«Η πρόταση ήταν να αποχωρήσει η Ελλάδα από την Ε.Ε. και να πάρει ένα . Αυτό θα ήταν η καταστροφή και θα σήμαινε εμφύλιος , καθώς η Ελλάδα έξω από την Ευρώπη δε θα είχε τη δυνατότητα χρήσης του ασύλου της Ε.Ε. Με τη συμφωνία πετύχαμε διαγραφή του χρέους κ.ά.

Το βράδυ της συμφωνίας είτε θα αποφασίζαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας, είτε να καταστρέψουμε την Ελλάδα. Γνωρίζουμε ότι η συμφωνία δεν είναι η καλύτερη του κόσμου» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η ΑΝΕΛ κράτησαν την κυβέρνηση, όταν οι Βουλευτές του απέσυραν την εμπιστοσύνη τους προς αυτή, επαναλαμβάνοντας ότι θα συνεργαζόταν ξανά με τον .

Όσον αφορά στο θέμα των συνεργασιών  και ειδικότερα με τη ΝΔ  είπε  ότι η ΝΔ μετατράπηκε από τον κ. Σαμαρά σε «συνήγορο υπεράσπισης» του ΠΑΣΟΚ κι όπως τόνισε «Με τους υβριστές του Κων. Καραμανλή – Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βορίδη δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε. Συνέπλευσαν με το ΠΑΣΟΚ. Ο Σαμαράς είχε γίνει «τσιράκι» του ΠΑΣΟΚ και τώρα με τον κ. Μεϊμαράκη νομίζεις ότι ακούς τον Γεωργιάδη ».

Επίσης κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ σε κυβέρνηση συγκάλυψης δε θα συνεργαστούν ποτέ, ενώ χαρακτήρισε εταιρείες εξαπάτησης της κοινής γνώμης τις δημοσκοπικές εταιρείες.

Επιπλέον δήλωσε υπερήφανος για το ήθος και τον επαγγελματισμό των στελεχών  στις και τόνισε ότι κατέλαβε προσπάθειες προκειμένου να τους δώσει τα που τους είχαν κοπεί και με απόφαση του ΣτΕ έπρεπε να τους επιστραφούν.

Μάλιστα χαρακτήρισε τη διαφθορά, το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας και το οποίο πρέπει να παταχθεί υπενθυμίζοντας ότι έστειλε στον Εισαγγελέα 19 υποθέσεις, ενώ για την φορολογία των αγροτών, επεσήμανε ότι όποιος πραγματικά είναι αγρότης θα επωφεληθεί καθώς μπαίνει η τεκμαρτή , η οποία εκπίπτει στη φορολογία, ό,τι αγοράζουν οι αγρότες θα μπαίνει στην απόσβεση και θα μένει το καθαρός κέρδος, και ο αγρότης θα πληρώνει στον ΟΓΑ ανάλογα με τα στρέμματα που διαθέτει,  υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι οι «μαϊμού» αγρότες.

Ο κ. Καμμένος συνεχάρη τη Μαρίνα  Χρυσοβελώνη για το της και την προσφορά της, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας του οποίου επικεφαλής θα είναι η ίδια  και θα συμμετέχουν επίσης οι κ.κ. Χρηστάκης, Ρούμπος, Ζημέρη, Σάμιος, Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης και Μπαρούτας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση