Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου
Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Στην ευρεία που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ζαγοράς Π. Κουτσάφτης την Παρασκευή, 26-6-2015, με τους φορείς του νομού και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, παραβρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος. Το θέμα της συνεδρίασης αφορούσε τα προβλήματα του Δήμου σε επίπεδο υποδομών, όπως είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου του Πηλίου, η τουριστική προβολή της περιοχής και η ενίσχυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς. Επίσης, το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών κυριάρχησε της συζήτησης.

Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου εξέφρασε την ανησυχία του για την υποστελέχωση του Κ.Υ. της περιοχής καθώς και την ελλιπή αστυνόμευσή της, λόγω της υποβάθμισης του Αστυνομικού Τμήματος, σε σταθμό, τονίζοντας πως τα λειτουργικά που παρουσιάζονται στην παροχή των υπηρεσιών, θέτουν πολλές φορές σε κίνδυνο, τόσο τη δημόσια υγεία όσο και την ασφάλεια σε μια τουριστική περιοχή, όπως ο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Ο κ. ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αλλά και τις προτάσεις του Δημάρχου κ. Π. Κουτσάφτη, δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυση των καίριων ζητημάτων και την ενίσχυση της περιοχής σε όλους του τομείς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση