Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου
Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Στην ευρεί σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμρχος Ζαγοράς Π. Κουτσάφτης την Παρασκευή, 26-6-2015, με τους φορείς του νομού και τον Περιφερειάρχη ς, παραβρέθηκε ο Μαγνησίας της έας ς Χρήστος Μπουκώρος. Το θέμα της συνεδρίασης αφορούσε τα προβλήματα του Δήμου σε επίπεδο υποδομών, όπως είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου του Πηλίου, η τουριστική της περιοχής και η ενίσχυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς. Επίσης, το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών κυριάρχησε της συζήτησης.

Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία του για την υποστελέχωση του Κ.Υ. της περιοχής καθώς και την ελλιπή αστυνόμευσή της, λόγω της ς του Αστυνομικού Τμήματος, σε σταθμό, τονίζοντας πως τα λειτουργικά κενά που παρουσιάζονται στην παροχή των υπηρεσιών, θέτουν πολλές φορές σε κίνδυνο, τόσο τη δημόσια υγεία όσο και την ασφάλεια σε μια τουριστική περιοχή, όπως ο Δήμος .

Ο κ. Μπουκώρος ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλλά και τις προτάσεις του Δημάρχου κ. Π. Κουτσάφτη, δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυση των καίριων ζητημάτων και την ενίσχυση της περιοχής σε όλους του τομείς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση