Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου
Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Στην ευρεία που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ζαγοράς Π. την Παρασκευή, 26-6-2015, με τους του νομού και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, παραβρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος . Το θέμα της συνεδρίασης αφορούσε τα προβλήματα του Δήμου σε επίπεδο υποδομών, όπως είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου του Πηλίου, η τουριστική προβολή της περιοχής και η ενίσχυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς. Επίσης, το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών κυριάρχησε της συζήτησης.

Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου εξέφρασε την ανησυχία του για την υποστελέχωση του Κ.Υ. της περιοχής καθώς και την ελλιπή αστυνόμευσή της, λόγω της υποβάθμισης του Αστυνομικού Τμήματος, σε σταθμό, τονίζοντας πως τα λειτουργικά κενά που παρουσιάζονται στην παροχή των υπηρεσιών, θέτουν πολλές φορές σε κίνδυνο, τόσο τη δημόσια υγεία όσο και την ασφάλεια σε μια τουριστική περιοχή, όπως ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Ο κ. ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλλά και τις προτάσεις του Δημάρχου κ. Π. Κουτσάφτη, δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυση των καίριων ζητημάτων και την ενίσχυση της περιοχής σε όλους του τομείς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πιλοτικό έργο επανάχρησης δομικών υλικών από εκσκαφές και κατεδαφίσεις - https://t.co/kVJTnsolGM… -

  • Μεταφορά από τον προβλήτα 1 στον προβλήτα 3 η διακίνηση #σκραπ στο λιμάνι του Βόλου #σκραπ - https://t.co/YuejjMtz1U -

  • Πέντε συλλήψεις για παράβαση του  ΚΟΚ από το Λιμεναρχείο Βόλου  #λιμεναρχείοΒόλου - https://t.co/04yt8UdCv9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση