Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου
Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Στην ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ζαγοράς Π. την Παρασκευή, 26-6-2015, με τους φορείς του νομού και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, παραβρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος. Το θέμα της συνεδρίασης αφορούσε τα προβλήματα του Δήμου σε επίπεδο υποδομών, όπως είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου του Πηλίου, η της περιοχής και η ενίσχυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς. Επίσης, το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών κυριάρχησε της συζήτησης.

Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία του για την υποστελέχωση του Κ.Υ. της περιοχής καθώς και την ελλιπή αστυνόμευσή της, λόγω της υποβάθμισης του Αστυνομικού Τμήματος, σε σταθμό, τονίζοντας πως τα λειτουργικά που παρουσιάζονται στην παροχή των υπηρεσιών, θέτουν πολλές φορές σε κίνδυνο, τόσο τη δημόσια υγεία όσο και την ασφάλεια σε μια τουριστική περιοχή, όπως ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Ο κ. ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλλά και τις προτάσεις του Δημάρχου κ. Π. Κουτσάφτη, δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυση των καίριων ζητημάτων και την ενίσχυση της περιοχής σε όλους του τομείς.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση