Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου
Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στην ευρεία σύσκεψη του δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Στην ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ζαγοράς Π. Κουτσάφτης την Παρασκευή, 26-6-2015, με τους φορείς του νομού και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, παραβρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος. Το θέμα της συνεδρίασης αφορούσε τα προβλήματα του Δήμου σε επίπεδο υποδομών, όπως είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου του Πηλίου, η της περιοχής και η ενίσχυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς. Επίσης, το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών κυριάρχησε της συζήτησης.

Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία του για την υποστελέχωση του Κ.Υ. της περιοχής καθώς και την ελλιπή αστυνόμευσή της, λόγω της υποβάθμισης του Αστυνομικού Τμήματος, σε σταθμό, τονίζοντας πως τα λειτουργικά κενά που παρουσιάζονται στην παροχή των υπηρεσιών, θέτουν πολλές φορές σε κίνδυνο, τόσο τη δημόσια όσο και την σε μια τουριστική περιοχή, όπως ο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Ο κ. Μπουκώρος ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αλλά και τις του Δημάρχου κ. Π. Κουτσάφτη, δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυση των καίριων ζητημάτων και την ενίσχυση της περιοχής σε όλους του τομείς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση