Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ο Βόλος και το Πήλιο η φετινή τιμώμενη περιοχή του ΕΟΤ
Ο Βόλος και το Πήλιο η φετινή τιμώμενη περιοχή του ΕΟΤ

Ο Βόλος και το Πήλιο η φετινή τιμώμενη περιοχή του ΕΟΤ

Στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας πρόκειται να συμμετέχει φέτος στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2017 στο stand του Δήμου Βόλου το οποίο θα στηρίξουν με την παρουσία τους οι Δήμοι Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου που θα βρίσκεται στο του ΕΟΤ.

Φέτος ο και το Πήλιο θα είναι η τιμώμενη περιοχή του ΕΟΤ, γεγονός που θα περιλαμβάνει μια παρουσίαση της περιοχής σε tour operators, αεροπορικές εταιρείες και δημοσιογράφους και μια γαστρονομική εκδήλωση.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε συνεργασία με τους τρεις Δήμους στο περίπτερο του ΕΟΤ στις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 ενώ η εκδήλωση θα γίνει από την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου.

Η παρουσία της περιοχής στην εν λόγω έκθεση και στην του Βελγίου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πολύ σημαντική καθώς θα ενισχύσει την της νέας απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του αεροδρομίου των Βρυξελλών με το της Κεντρικής Ελλάδας που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι όταν γίνονται συλλογικές προσπάθειες με γνώμονα τη συνέργεια το δεν μπορεί παρά να είναι στεμμένο με επιτυχία. Γιατί «όλοι μαζί μπορούμε».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση