Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ο τουρισμός και οι επενδύσεις στη Μαγνησία στο προσκήνιο των συζητήσεων του Αθανάσιου Λιούπη
Ο τουρισμός και οι επενδύσεις στη Μαγνησία στο προσκήνιο των συζητήσεων του Αθανάσιου Λιούπη

Ο τουρισμός και οι επενδύσεις στη Μαγνησία στο προσκήνιο των συζητήσεων του Αθανάσιου Λιούπη

Συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη

Κατ' ιδίαν συναντήσεις πραγματοποίησε ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας ς , με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, τον υφυπουργό Τουρισμού, Μάνο Κόνσολα, και τον γ. γραμματέα του Υπ. Τουρισμού, Κωνσταντίνο Λούλη. Ο βουλευτής έθεσε στους αρμοδίους τα φλέγοντα ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού, που αφορούν στο Νομό Μαγνησίας.

Μεταξύ άλλων, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επένδυση -συνολικής αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων -, η οποία αφορά στην περιοχή Πηλίου.

H εταιρεία «ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΑΙΑΙΟΥ ΑΚΙΝΗΤΑ » απέκτησε από το ΤΑΙΠΕΔ το 2015 μία έκταση 38 στρεμμάτων στα , με ημιτελείς εγκαταστάσεις υποδομών που είχαν κατασκευαστεί για τις σχολές του Εμπορικού Ναυτικού.  Από τον Σεπτέμβριο του 2015 που η εταιρεία υπέβαλε αρχικά προς την   αίτηση παραχώρησης του αιγιαλού δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία παραχώρησης.

Ο βουλευτής έθεσε και το ζήτημα της νομιμο πολλών μικρών λιμένων του Ν. Πηλίου, καθώς και το χρονίζον θέμα της πλωτής εξέδρας της Σκιάθου.

Η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού δεσμεύτηκε να επεξεργαστεί όλα τα ανωτέρω ζητήματα και να εξευρεθούν άμεσα οι ενδεδειγμένες νομοθετικές και διοικητικές λύσεις.

 

 

Αγ. Νικολάου 36, 1ος όροφος, 38221, Βόλος, Τηλ. 2421034818, email: ath.lioupis@gmail.com

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση