Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ο Πάνος Σκουρλέτης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Μαγνησία
Ο Πάνος Σκουρλέτης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Μαγνησία

Ο Πάνος Σκουρλέτης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Μαγνησία

Ο Πάνος Σκουρλέτης θα είναι ομιλητής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Μαγνησία, η οποία θα γίνει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το βράδυ στην παραλία, στον χώρο μπροστά στην τράπεζα Ελλάδας.

Προεκλογική περιοδεία

Καθημερινά συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με την συμμετοχή υποψήφιων βουλευτών.

Το πρωί της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου περιόδευσαν στην λαϊκή αγορά και στην ευρύτερη περιοχή της Αγχιάλου, ομάδα φίλων και μελών του κόμματος με την συμμετοχή των υποψήφιων βουλευτών Αλ. Μεϊκόπουλου, Κατ. και Μάκη Μπαλλή.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, κλιμάκιο, στο οποίο συμμετείχαν η Κ. και η Ευαγγελία Τσουμπέκου, επισκέφθηκαν το Βελεστίνο.

Σε αυτές τις δύο περιοδείες, σε συζητήσεις με αγρότες και πολίτες αναλύθηκε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την και τα σημαντικά βήματα που ήδη έγιναν σε αυτό τον τομέα από την απερχομένη κυβέρνηση.

Έγινε μεγάλη συζήτηση για που πάρθηκαν, όπως η θέσπιση του αφορολόγητου για τις αγροτικές επιδοτήσεις ως 12.000 ευρώ και για τις για φυσικές καταστροφές, για την επαναλειτουργία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και την διασφάλιση της απορρόφησης των 800 εκατ ευρώ που κινδύνευαν να χαθούν στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.

στην αγορά και στις γειτονιές της Ν. Ιωνίας έγινε το απόγευμα της Τετάρτης με την συμμετοχή των υποψήφιων βουλευτών Δήμητρας Μανώλη και του Νίκου Βαλή.

Για μια ακόμη φορά στην επαφή με τους πολίτες της Ν. Ιωνίας εμπεδώθηκε η αίσθηση πως οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι προοδευτικοί πολίτες αυτού του τόπου δεν θα επιτρέψουν την επιστροφή των δυνάμεων του χθες

Τέλος, κλιμάκιο νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε το βράδυ σε χώρους που συχνάζει η νεολαία με την συμμετοχή των υποψήφιων βουλευτών Νίκου Βαλή και Βαγγέλη Καλαμαρά .

Οι υποψήφιοι βουλευτές έδωσαν έμφαση, στις συνομιλίες τους με νέους και νέες, στα μεγάλα ανοιχτά θέματα της διαπραγμάτευσης που αφορούν την νεολαία, δηλ. στον αγώνα των συλλογικών διαπραγματεύσεων και την κατάργηση των ομαδικών απολύσεων.

Σε αυτές τις συζητήσεις καταγράφτηκε η πεποίθηση όλων πως δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την διαπραγμάτευση τέτοιων κρίσιμων για το μέλλον της νεολαίας και γενικότερα του τόπου, στις πολιτικές δυνάμεις που συνεχίζουν να λειτουργούν ως φερέφωνα των δανειστών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση