Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρει ιατρικό εξοπλισμό στις δομές υγείας της Μαγνησίας
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρει ιατρικό εξοπλισμό στις δομές υγείας της Μαγνησίας

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρει ιατρικό εξοπλισμό στις δομές υγείας της Μαγνησίας

Στηρίζει  το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας -19

 

Ο  συνεισφέρει από την πρώτη στιγμή στην εθνική προσπάθεια κατά της πανδημίας -19 και στέκεται αρωγός στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται. Συνεχίζει να στηρίζει τις της προχωρώντας σε  ιατρικού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού στην ευρύτερη περιοχή με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και καλύτερη διαχείριση της διασποράς του ιού.

Mε κεντρικό μέλημα τη στήριξη του έργου και του καθημερινού αγώνα του Γενικού , ο προσφέρει 0 τεμάχια ειδικών αντιδραστηρίων για τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων του ιού COVID-19, καλύπτοντας τις ανάγκες της περιοχής για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τις καθημερινές και εξελισσόμενες ανάγκες των δομών δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προχωρά σε 2 νέων και ειδικά διαμορφωμένων οικίσκων απομόνωσης στα Κέντρα Υγείας και Αργαλαστής.

Οι νέες μονάδες έχουν ως στόχο την υποδοχή και άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών που πιθανόν νοσούν από κορωναϊό, καθώς και την ενίσχυση της ασφάλειας και της ετοιμότητας των Κέντρων Υγείας. 

Οι ουσιαστικές αυτές δράσεις με στόχο τη θωράκιση των δομών υγείας έρχονται να προστεθούν σε σειρά δωρεών ιατρικού εξοπλισμού, υγειονομικού υλικού και εξοπλισμένων οικίσκων απομόνωσης στις της το 2020.

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση