Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ο νέος προέδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας της Ν.Δ. Δήμος Νταόπουλος
Ο νέος προέδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας της Ν.Δ. Δήμος Νταόπουλος

Ο νέος προέδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας της Ν.Δ. Δήμος Νταόπουλος

 

 

Τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει ως  νέος πρόεδρος της της επισημαίνει με δήλωσή του ο Νταόπουλος, ευχαριστώντας όσους τον τίμησαν με  την ψήφο τους, ενώ συγχαίρει τον δεύτερο διεκδικητή της προεδρίας Νίκο Αθανασάκη για την αξιοπρεπή στάση που κράτησε.

 

Χαρακτηριστικά ο κ. Νταόπουλος δήλωσε: “Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στις διαδικασίες εκλογής προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας. Είναι για μένα μεγάλη τιμή, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη η ανάδειξή μου στη θέση του προέδρου.

Όλοι μαζί, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική ανανέωση της παράταξης, επ’ ωφελεία του λαού της Μαγνησίας.

Συγχαίρω τον διεκδικητική της προεδρίας Νίκο Αθανασάκη για τη θετική του στάση καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Οι εσωκομματικές διαδικασίες της παράταξής μας κορυφώνονται την επόμενη εβδομάδα με το 10ο Συνέδριο, έχοντας μπροστάρη τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη διακυβέρνησης του τόπου και να δώσουμε ένα τέλος, με του Ελληνικού λαού, στη θητεία της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης που γνώρισε, μεταπολιτευτικά, η πατρίδα μας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

  • Μεταγραφή Μαρκοπουλιώτη στον Ολυμπιακό Βόλου #ΟλυμπιακόΒόλου - https://t.co/pVySOtrXBc -

  • Φωτιά στo βουνό της Όθρυος  #Όθρυς - https://t.co/7fwrQHigTY -

"Αλιεύοντας" την είδηση