Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ο Γιώργος Καλτσογιάννης στην πρώτη πολιτική ακαδημία της Νέας Δημοκρατίας
Ο Γιώργος Καλτσογιάννης στην πρώτη πολιτική ακαδημία της Νέας Δημοκρατίας

Ο Γιώργος Καλτσογιάννης στην πρώτη πολιτική ακαδημία της Νέας Δημοκρατίας

Η ως υπεύθυνο σύγχρονο κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέλαβε σπουδαία πρωτοβουλία επιμόρφωσης διοργανώνοντας στην τα δύο προηγούμενα Σαββατοκύριακα την πρώτη πολιτική Ακαδημία, επιδιώκοντας να διαμορφώσει νέα στελέχη υψηλής εξειδίκευσης και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό .

Ο ιώργος μετείχε στην πρώτη ως αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής μεταξύ 35 συμμετεχόντων της ΠΕ από όλη την Ελλάδα.

Στην τοποθέτησή του ο κ. εξέφρασε τις απόψεις του για την αναγκαιότητα ανανέωσης και επιμόρφωσης του πολιτικού προσωπικού, ούτως ώστε να είναι άρτια ενημερωμένοι και ικανοί να αντιμετωπίσουν τη σύγχρονη ζοφερή ελληνική πραγματικότητα, να προτείνουν και να εφαρμόσουν λύσεις για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

Τόνισε επίσης ότι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τον τρόπο αυτό θα επικοινωνήσουν στην ευρύτερη κοινωνία και θα διευρύνουν την απήχηση του ιδεολογικού στίγματος και του προγραμματικού λόγου της παράταξης με το «Συμβόλαιο Αλήθειας» και με νέες ιδέες, μακριά από τον λαϊκισμό.

Ο πρόεδρος Κυριάκος έχει ένα όραμα για τη σύγχρονη Ελλάδα και προετοιμάζει σωστά το έδαφος ούτως ώστε να είναι όλα τα στελέχη έτοιμα, όταν η γίνει να υλοποιηθεί το όραμά του για πολιτική αλλαγή, για να αποκτήσει η Ελλάδα τη θέση που της αρμόζει και της αξίζει στη σύγχρονη ευρωπαϊκή και παγκόσμια πραγματικότητα και επιτέλους με σχέδιο οι έλληνες πολίτες να ξαναζήσουν με αξιοπρέπεια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση