Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ο Δήμος Βόλου στη Διεθνή Έκθεση τουρισμού του Βερολίνου
Ο Δήμος Βόλου στη  Διεθνή Έκθεση τουρισμού του Βερολίνου

Ο Δήμος Βόλου στη Διεθνή Έκθεση τουρισμού του Βερολίνου

Στη διεθνή τουριστική ΙΤΒ που διεξήχθη στο Βερολίνο από 9-13 Μαρτίου έδωσε δυναμικά το παρών ο Δήμος Βόλου με τη συμμετοχή σε ενιαίο περίπτερο με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο χώρο της Ελλάδας ως συνεκθέτης του Ε.Ο.Τ. Προβάλλοντας το συνολικό τουριστικό προορισμό με το λογότυπο VOLOS PELION IT’S TRUE , απέσπασε το έντονο ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματιών του τουρισμού όσο και των επισκεπτών, σε μία που αποτελεί τουριστικό χρηματιστήριο.

Μέρος της ITB είναι το ITB CONVENTION, κατά τη διάρκεια του οποίου αναλύονται τα πιο σημαντικά ζητήματα στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και παρουσιάζονται λύσεις και παραδείγματα επιτυχημένων πρακτικών για τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις. Για τρίτη συνεχή χρονιά αύξηση σημείωσε ο αριθμός των Γερμανών τουριστών που πραγματοποίησαν το κύριο ταξίδι των διακοπών τους στην Ελλάδα. Οι εκπρόσωποι των Τour Οperators είναι αισιόδοξοι για την πορεία της τουριστικής κίνησης από τη Γερμανία στην Ελλάδα και τονίζουν, ότι τα τελευταία τρία χρόνια η Ελλάδα, παρά την οικονομική κρίση, είχε συνολικά ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού.

Ο Δήμος Βόλου συμμετείχε σε που πραγματοποιήθηκε στις 10-3-2016 για ταξιδιωτικούς που διοργάνωσε ο Ε.Ο.Τ. σε συνεργασία με τον Τ.Ο. Thomas Cook και την αεροπορική εταιρία Condor στο CityCube Berlin, όπου παρουσιάστηκε video του Βόλου και του Πηλίου, διανεμήθηκε διαφημιστικό υλικό της περιοχής τόσο έντυπο όσο και ηλεκτρονικό και αναμνηστικά με προϊόντα τοπικού χαρακτήρα.

Σημαντική υπήρξε και η προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας σε πακέτα δωρεάν διανυκτερεύσεων που κληρώθηκαν σε επισκέπτες του περιπτέρου της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παράλληλα με τις εκδηλώσεις μουσικών – καλλιτεχνικών προγραμμάτων και Show Cooking που έλαβαν χώρα.

Στην παρευρέθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος οι οποίοι επισκέφτηκαν το περίπτερο του Δήμου.

Έντονη υπήρξε η παρουσία επαγγελματιών του τουριστικού τομέα και εκπροσώπων φορέων της Μαγνησίας οι οποίοι πραγματοποίησαν πολλές Β2Β συναντήσεις στο πλαίσιο της προώθησης του τουριστικού προϊόντος διεθνώς και της αύξησης της τουριστικής κίνησης. Το Δήμο Βόλου υπηρεσιακά εκπροσώπησε η πρ/νη του Τμήματος Τουρισμού, κα Κατερίνα Ρηγούλια ενώ η Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσωπήθηκε από τα στελέχη της, κ.κ. Αργύρη Μεριά και Νατάσσα Καλύβα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση