Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Η ΝΟΔΕ Μαγνησίας στηρίζει την ΔΚΜ στις εκλογές του ΤΕΕ
Η ΝΟΔΕ Μαγνησίας στηρίζει  την ΔΚΜ στις εκλογές του ΤΕΕ

Η ΝΟΔΕ Μαγνησίας στηρίζει την ΔΚΜ στις εκλογές του ΤΕΕ

 

 

Με όλες τις δυνάμεις της στηρίζει η την , την πράταξη που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες της Δ για τις εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος που θα γίνουν την προσεχή Κυριακή 20 οεμβρίου.

Η , όπως τονίστηκε και κατά την επίσκεψη στο Βόλο του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκλογική διαδικασία στον κορυφαίο επιστημονικό φορέα και θεσμικό σύμβουλό του κράτους, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, όπως και όλων των κορυφαίων επιστημονικών κι επαγγελματικών φορέων της χώρας.

Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, παρακολουθώντας την πορεία και τις θέσεις όλων των παρατάξεων, η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών () είναι η παράταξη που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες της ΝΔ.

Μαζί, με το επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας, θα ξεπεράσουμε όλα εκείνα τα εμπόδια που στερούν από την πατρίδα τη «φυγή προς τα εμπρός». Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του τεχνικού κόσμου της χώρας μας για την αναγέννηση του κατασκευαστικού κλάδου και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας».

Η ΔΚΜ με επεξεργασμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις μπορεί, οφείλει και πρέπει να μπει στην πρωτοπορία του αγώνα της επαγγελματικής τάξης των Μηχανικών. Το ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ πλαισιωμένο από άξιους, νέους αλλά και έμπειρους επιστήμονες που δραστηριοποιούνται, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, είναι το ψηφοδέλτιο της νίκης, ελπίδα για το μέλλον του κλάδου.

Η ΝΟΔΕ στηρίζει την ΔΚΜ να υλοποιήσει το ´´σύμφωνο'´ αλήθειας με τον κλάδο των μηχανικών. Οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία είναι αιρετική για τη ΝΔ.

Το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής είναι κρίσιμο και επιβάλλει στα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου να ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης ώστε η επόμενη ημέρα να βρει το ΤΕΕ πιο δυνατό και πιο αποτελεσματικό για το σύνολο των μηχανικών.

Εκδήλωση ΝΟ.Δ.Ε.

 Στο πλαίσιο των δράσεων που προγραμματίζουν τομείς της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 10 Δεκεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο “Volos Palace”, με ομιλήτρια την βουλευτή Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κα , Αναπληρώτρια Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στην ίδια εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Μαρία Συρεγγέλα.

H Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων ασχολείται με τη διατύπωση πολιτικών που στοχεύουν στην εξάλειψη των ανισοτήτων ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες, στη στήριξη της οικογένειας και του οικογενειακού εισοδήματος και στην ενσωμάτωση της διάστασης φύλου στις κυρίαρχες εθνικές πολιτικές προτεραιότητες, την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση