Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νίκη της ενότητας και του ανεξάρτητου συνδικαλισμού
Νίκη της ενότητας και του ανεξάρτητου συνδικαλισμού

Νίκη της ενότητας και του ανεξάρτητου συνδικαλισμού

Νικήτρια στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων  αναδείχτηκε η ENIAIA ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΓΕΡΑΣ».

Έτσι,η  ενιαία παράταξη των Δημοτικών Υπαλλήλων «Απόστολος Πλαγεράς», μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων στις εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, αντιπροσώπων για την ΠΟΕ ΟΤΑ και για το Νομαρχιακό Τμήμα της  , εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να χαιρετήσουμε τους συναδέλφους οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στις αρχαιρεσίες για την αναβάθμιση του ρόλου του σωματείου μας, του μεγαλύτερου ενεργού σωματείου στο Νομό, ανεξαρτήτως τελικής προτίμησης.

Μας ικανοποιεί  ιδιαίτερα η της συμμετοχής των συναδέλφων από τους περιφερειακούς δήμους κατά ποσοστό 75% που δείχνει ότι ο σύλλογός μας αγκαλιάζεται σε όλο το Νομό και αποκτά ρίζες και βαρύτητα σε κάθε δήμο της ς. Αυτόν τον σκοπό είχε η επιμονή μας-πρόταση να στηθούν κάλπες σε όλους τους δήμους.

Ιδιαιτέρως, να ευχαριστήσουμε θερμά τους συναδέλφους οι οποίοι ψήφισαν την παράταξή μας και την ανέδειξαν σε παντού, αναγνωρίζοντας και με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειες και τον αγώνα μας σε όλη τη διάρκεια της κρίσιμης τριετίας που μεσολάβησε, κατά την οποία είχαμε την ευθύνη διοίκησης του συλλόγου.

Οι εκλογές ισχυροποίησαν την άποψη ότι δεν χρειάζεται ένας ξεπερασμένος και αναποτελεσματικός συνδικαλισμός. Καθιερώθηκε σε η γραμμή του ανεξάρτητου συνδικαλισμού χωρίς εξαρτήσεις από , Δημάρχους και προσωπικούς παράγοντες.

Ενισχύθηκε ο συνδικαλισμός που είναι σταθερά «εξαρτημένος» από και όχι συνθήματα, από αρχές λειτουργίας και όχι από αλισβερίσια, από αγώνες για συγκεκριμένα αιτήματα – αιχμές και όχι «πολιτικολογίες» και προσωπικούς παραγοντισμούς.

Είναι ξεκάθαρο για εμάς, και διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους, ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα ακολουθήσουμε την ίδια ακριβώς κατεύθυνση η οποία αναδείχθηκε σε κυρίαρχη από τους ίδιους.

Καλούμε τις άλλες παρατάξεις να προβληματιστούμε από κοινού για τα αποτελέσματα, να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους και να διασφαλίσουμε την συναδελφική ενότητα με ξεκάθαρες προγραμματικές δεσμεύσεις και όχι παιχνίδια κατανομής ρόλων.

Το ψηφοδέλτιό μας με ποσοστό 44,3% ανέδειξε πέντε από τα έντεκα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου: Θάλεια Στάχτου, Γιώργο Μαγιάκο, Αίγλη Καραμανλή, Αποστόλη Τζουρβατζή και Κώστα Μπιρμπίλη.

Επίσης πέντε (5) αντιπροσώπους για την ΠΟΕ ΟΤΑ: Θάλεια Στάχτου, Γιώργο Μαγιάκο, Αποστόλη Τζουρβατζή , Αίγλη Καραμανλή και Μπιντάκα Γιώργο.

Τέλος, στο Νομαρχιακό Τμήμα της η παράταξή μας εκλέγει 20 αντιπροσώπους: : Θάλεια Στάχτου, Γιώργο Μαγιάκο, , Αποστόλη Τζουρβατζή Αίγλη Καραμανλή, , Κώστα Μπιρμπίλη, Μεταφτσή Αλέκο, Μπιντάκα Γιώργο, Παπαγεωργίου Τζαννέτο, Παντελίδου Πόπη, Μπαντή Δημήτρη, στίμπα Μάχη, Αναγνώστου Νίκο, Μακούχα Μαρία, Κατσιφό Γιώργο, Οικονόμου Γιώργο, Σταματίου Χρήστο, Πασχάλη Θόδωρα, Γκαραγκούνη Παναγιώτη, Τσούπρο Άγγελο, Σούρλα Γρηγόρη.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση