Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νίκη της ενότητας και του ανεξάρτητου συνδικαλισμού
Νίκη της ενότητας και του ανεξάρτητου συνδικαλισμού

Νίκη της ενότητας και του ανεξάρτητου συνδικαλισμού

Νικήτρια στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας  αναδείχτηκε η ENIAIA ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ «ΑΠΟΛΟΣ ΠΛΑΓΕΡΑΣ».

Έτσι,η  ενιαία παράταξη των Δημοτικών Υπαλλήλων «Απόστολος Πλαγεράς», μετά την των τελικών αποτελεσμάτων στις εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, αντιπροσώπων για την και για το Νομαρχιακό Τμήμα της  , εξέδωσε την παρακάτω :

Αισθανόμαστε την ανάγκη να χαιρετήσουμε τους συναδέλφους οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στις αρχαιρεσίες για την αναβάθμιση του ρόλου του σωματείου μας, του μεγαλύτερου ενεργού σωματείου στο Νομό, ανεξαρτήτως τελικής προτίμησης.

Μας ικανοποιεί  ιδιαίτερα η της συμμετοχής των συναδέλφων από τους περιφερειακούς δήμους κατά ποσοστό 75% που δείχνει ότι ο σύλλογός μας αγκαλιάζεται σε όλο το Νομό και αποκτά ρίζες και βαρύτητα σε κάθε δήμο της Μαγνησίας. Αυτόν τον σκοπό είχε η επιμονή μας-πρόταση να στηθούν κάλπες σε όλους τους δήμους.

Ιδιαιτέρως, να ευχαριστήσουμε θερμά τους συναδέλφους οι οποίοι ψήφισαν την παράταξή μας και την ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη παντού, αναγνωρίζοντας και με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειες και τον αγώνα μας σε όλη τη διάρκεια της κρίσιμης τριετίας που μεσολάβησε, κατά την οποία είχαμε την ευθύνη διοίκησης του συλλόγου.

Οι εκλογές ισχυροποίησαν την άποψη ότι δεν χρειάζεται ένας ξεπερασμένος και αναποτελεσματικός συνδικαλισμός. Καθιερώθηκε σε πρώτη δύναμη η γραμμή του ανεξάρτητου συνδικαλισμού χωρίς εξαρτήσεις από κόμματα, Δημάρχους και προσωπικούς παράγοντες.

Ενισχύθηκε ο συνδικαλισμός που είναι σταθερά «εξαρτημένος» από και όχι συνθήματα, από αρχές λειτουργίας και όχι από αλισβερίσια, από αγώνες για συγκεκριμένα αιτήματα – αιχμές και όχι «πολιτικολογίες» και προσωπικούς παραγοντισμούς.

Είναι ξεκάθαρο για εμάς, και διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους, ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα ακολουθήσουμε την ίδια ακριβώς κατεύθυνση η οποία αναδείχθηκε σε κυρίαρχη από τους ίδιους.

Καλούμε τις άλλες παρατάξεις να προβληματιστούμε από κοινού για τα αποτελέσματα, να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους και να διασφαλίσουμε την συναδελφική ενότητα με ξεκάθαρες προγραμματικές δεσμεύσεις και όχι παιχνίδια κατανομής ρόλων.

Το ψηφοδέλτιό μας με ποσοστό 44,3% ανέδειξε πέντε από τα έντεκα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου: Θάλεια Στάχτου, Γιώργο Μαγιάκο, Αίγλη Καραμανλή, Αποστόλη Τζουρβατζή και Κώστα Μπιρμπίλη.

Επίσης πέντε (5) αντιπροσώπους για την : Θάλεια Στάχτου, Γιώργο Μαγιάκο, Αποστόλη Τζουρβατζή , Αίγλη Καραμανλή και Μπιντάκα Γιώργο.

Τέλος, στο Νομαρχιακό Τμήμα της η παράταξή μας εκλέγει 20 αντιπροσώπους: : Θάλεια Στάχτου, Γιώργο Μαγιάκο, , Αποστόλη Τζουρβατζή Αίγλη Καραμανλή, , Κώστα Μπιρμπίλη, Μεταφτσή Αλέκο, Μπιντάκα Γιώργο, Παπαγεωργίου Τζαννέτο, Παντελίδου Πόπη, Μπαντή Δημήτρη, Κωστίμπα Μάχη, Αναγνώστου Νίκο, Μακούχα Μαρία, Κατσιφό Γιώργο, Οικονόμου Γιώργο, Σταματίου Χρήστο, Πασχάλη Θόδωρα, Γκαραγκούνη Παναγιώτη, Τσούπρο Άγγελο, Σούρλα Γρηγόρη.”

"Αλιεύοντας" την είδηση