Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νέο σχολικό κτήριο εγκαινιάζει ο δήμαρχος Βόλου
Νέο σχολικό  κτήριο εγκαινιάζει ο δήμαρχος Βόλου

Νέο σχολικό κτήριο εγκαινιάζει ο δήμαρχος Βόλου

Το νέο κτήριο, όπου λειτουργούν το 14ο και το 24ο Νηπιαγωγεία Βόλου, στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου – Σολωμού, στη Χιλιαδού θα εγκαινιάσει την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, στις 12.30 το μεσημέρι ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος.

Η λειτουργία των νηπιαγωγείων ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα, 20 Απριλίου.

Τα συγκεκριμένα σχολεία στεγάζονταν σε ακατάλληλο κτίριο επί των οδών Μεταμορφώσεως με Τριανταφυλλίδη, και μάλιστα λόγω και έλλειψης χώρου τα νήπια έκαναν μάθημα πρωί – απόγευμα. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου στο νέο κτίριο ώστε τα να αποκτήσουν νέα – κατάλληλη – σχολική στέγη.

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ – είχε δημοπρατηθεί από πέρυσι – στο πλαίσιο του οποίου έγιναν αλλαγής κουφωμάτων, διαχωρίστηκαν οι αίθουσες, μπήκαν καινούργιες τουαλέτες, βάφτηκαν όλοι οι χώροι κ.λπ.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θαν. Σταυρίδης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση των εργασιών ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την ικανοποίηση γονέων και παιδιών που πλέον θα μπορούν να κάνουν τα μαθήματα τους σε έναν ασφαλές χώρο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση