Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νέο σχολικό κτήριο εγκαινιάζει ο δήμαρχος Βόλου
Νέο σχολικό  κτήριο εγκαινιάζει ο δήμαρχος Βόλου

Νέο σχολικό κτήριο εγκαινιάζει ο δήμαρχος Βόλου

Το νέο κτήριο, όπου λειτουργούν το 14ο και το 24ο , στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου – Σολωμού, στη θα εγκαινιάσει την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, στις 12.30 το μεσημέρι ο δήμαρχος , Αχ. Μπέος.

Η λειτουργία των νηπιαγωγείων ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα, 20 Απριλίου.

Τα συγκεκριμένα σχολεία στεγάζονταν σε ακατάλληλο κτίριο επί των οδών Μεταμορφώσεως με Τριανταφυλλίδη, και μάλιστα λόγω και έλλειψης χώρου τα έκαναν μάθημα πρωί – απόγευμα. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου στο ώστε τα να αποκτήσουν νέα – κατάλληλη – σχολική στέγη.

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ – είχε δημοπρατηθεί από πέρυσι – στο πλαίσιο του οποίου έγιναν αλλαγής κουφωμάτων, διαχωρίστηκαν οι αίθουσες, μπήκαν καινούργιες τουαλέτες, βάφτηκαν όλοι οι κ.λπ.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θαν. Σταυρίδης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση των εργασιών ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την ικανοποίηση γονέων και παιδιών που πλέον θα μπορούν να κάνουν τα μαθήματα τους σε έναν ασφαλές χώρο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση